رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن تاتلو دویونلر، شیرینی گره ای برای عید فطر

تاریخ انتشار:

روش درست کردن تاتلو دویونلر، شیرینی گره ای برای عید فطر

تاتلی در زبان ترکی به معنی طعم دار و خوشمزه و دویونلر به معنی گره میشود پس تاتلی دویونلر می شود گره های خوشمزه .

وسایل مورد نیاز:

ماست      نصف پیمانه
 تخم مرغ      2 عدد
 بکینگ پودر      1 ق س
 نمک     یک پنس
 روغن مایع      یک چهارم پیمانه
 آرد سفید      به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
وانیل شکری      نصف ق م یا وانیل خالص یک هشتم ق م
 شربت بار     

روش درست کردن :

ماست ، نمک ، بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید .
تخم مرغ ها و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
سپس آرد اضافه کنید تا مقداری که به دست نچسبد .
یک ساعت خمیر شیرینی را استراحت بدهید.
روی سطح کار آردپاشی کرده و با وردنه باز می کنیم.
سپس نوارهایی به باریکی یک سانت و طول 10 سانت می بریم.
بعد در روغن داغ سرخش کنید.
بعد داخل شربت ولرم بنیدازید تا شیره داخل آن برود . زیاد زمان نمی برد. با کمی چشیدن هم می توانید به مقدار شیرینی و جذب آن پی ببرید.
بعد از شربت درآورده و داخل آبکش قرار بدهید تا شربت اضافی آن گرفته شود.

 

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا