روش درست کردن رویه کیک سه سوته
روش درست کردن رویه کیک سه سوته
کیک بدون رویه مزه ندارد. به همین دلیل است که بیشتر کودکان و بزرگسالان موقعی که سوال می شود، چه نوع کیکی می خواهید، جواب می دهند شکلاتی یا خامه ای و به ندرت می شنوید ساده. اگر در منزل برای تهیه کیک نه خامه و نه شکلات دارید، می توانید رویه سفیده تخم مرغ درست کنید!
وسایل مورد نیاز برای دو و نیم پیمانه :
شکر یک و نیم پیمانه
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
شیره ذرت یک قاشق غذاخوری
نمک کمی
روش درست کردن :
_ تمامی مواد را در ظرف بزرگ بریزید، سپس ظرف را روی آب در حال آرام جوشیدن قرار دهید. کف ظرف نباید با آب تماس پیدا کند.
_ مواد را با سرعت بالا با همزن دستی برقی هم بزنید (تقریباً ۲ دقیقه) تا شکر آب شود سپس از روی حرارت بردارید.
_ هم زدن را به مدت ۷ دقیقه ادامه دهید تا رویه کیک غلیظ و براق شود و ۳ برابر حجم بگیرد. پس از این که کاملاً خنک شد، کیک را که کاملاً خنک شده است، تزیین کنید.
موضوع انجمن
افزودن دیدگاه جدید