رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی شکری برای نوروز

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی شکری برای نوروز

وسایل مورد نیاز :

روغن شیرینی پزی      دو سوم پیمانه
 کره      دو سوم پیمانه
 شکر      یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین
 تخم مرغ     2 عدد
وانیل     2 قاشق چای خوری
آرد     سه و نیم پیمانه
بیکینگ پودر     2 قاشق چای خوری
نمک     1 قاشق چای خوری

روش درست کردن :

دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی‌گراد) تنظیم نمایید.
کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.
ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد.

از خمیر آماده شده، توپ‌های کوچک هم اندازه درست کنید. توپ ها را در مقداری شکر بغلتانید و به فاصله 5 سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید. (بیشتر بخوانید:طرز تهیه شیرینی زبان )

شیرینی‌ها را 10 الی 12 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آن ها کمی تیره شود. سپس آن‌ها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا