رفتن به محتوای اصلی

روش دست کردن کرم فندق

تاریخ انتشار:

روش دست کردن کرم فندق

آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 10 دقیقه

وسایل مورد نیاز جهت تهیه کرم فندق برای 4 نفر :

فندق بو داده و خرد شده     60 گرم
 شکر     30 گرم
وانیل     1/4 قاشق چای خوری
نمک     1/8 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ     2 عدد
خامه قنادی زده شده     160 گرم
شیر جوش     1 پیمانه
پودر ژلاتین     3 قاشق چای خوری
آب سرد     1/3 پیمانه

مرحله باز کردن ژلاتین:

پودر ژلاتین و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس آب سرد را اضافه کرده و پس از 2 دقیقه روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین در آب حل و شفاف شود.

روش درست کردن کرم فندق:

زرده تخم مرغ و نمک و وانیل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

شیر جوش را اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا تخم مرغ سفت نشود.

ژلاتین باز شده را اضافه کرده ، سپس به مدت 2 دقیقه روی حرارت مستقیم قرار می دهیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا ته نگیرد.

بعد از این مدت از روی حرارت برداشته و مرتب هم می زنیم تا کمی از حرارت مایع کم شود
سپس فندق و خامه را اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت 3 ساعت داخل یخچال می گذاریم.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا