رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن خاگینه هویج

تاریخ انتشار:

روش درست کردن خاگینه هویج

وسایل مورد نیاز برای خاگینه هویج :

هویج متوسط پوست گرفته و رنده یا پوره شده     4 عدد
تخم مرغ     4 تا 5 عدد
بادام خرد شده     یک پیمانه
 پودر پسته یا نارگیل      نصف پیمانه
دارچین     2 قاشق مرباخوری
روغن     به مقدار لازم

وسایل مورد نیاز برای شربت خاگینه :

شکر     یک پیمانه
 آب      دو پیمانه
 آب لیمو      یک قاشق غذاخوری
زعفران آب شده     یک قاشق غذاخوری

روش درست کردن خاگینه هویج :

در ظرف مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا زرده و سفیده مخلوط شود.
هویج های رنده شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
در تابه ای مستطیل شکل روغن را اضافه کنید؛ سپس مخلوط هویج و تخم مرغ را اضافه کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از چند دقیقه خاگینه را از فر درآورید .

خاگینه را رول کنید ( یا به شکل مستطیل برش بزنید) و از شربت آماده شده روی آن بریزید و آن را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شربت جذب خاگینه شود، آن را از فر درآورید و با پودر پسته یا نارگیل ، دارچین و بادام تزیین کنید.

روش دست کردن شربت خاگینه هویج :

شکر و آب را در قابلمه به جوش بیاورید سپس حرارت را کم کنید تا شربت قوام پیدا کند. آب لیمو و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند. سپس از روی حرارت بردارید.

 

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا