رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن چیز کیک نیویورکی شانتال

تاریخ انتشار:

روش درست کردن چیز کیک نیویورکی شانتال

آماده سازی و پخت چیز کیک نیویورکی شانتال: 90 دقیقه

وسایل مورد نیاز جهت تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال :

بیسکویت خرد شده     15 عدد
 کره آب شده     2 قاشق غذا خوری
 پنیر خامه ای آب شده     250 گرم
 شکر      1/5 فنجان
شیر     3/4 فنجان
تخم مرغ     4 عدد
خامه ترش     1 فنجان
وانیل     1 قاشق غذا خوری
آرد     1/4 فنجان

روش درست کردن چیز کیک نیویورکی شانتال :

فر را از قبل تا  175 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را چرب کنید.

در یک کاسه متوسط، خرده های بیسکوئیت را با کره آب شده مخلوط کرده و ته قالب چرب شده فشار دهید.

در یک ظرف، پنیر خامه ای را با شکر مخلوط کنید تا صاف شود. سپس در مخلوط کن ریخته و با شیر مخلوط کنید ، و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مخلوط کنید، مخلوط کردن را فقط به اندازه ای که ترکیب شوند ادامه دهید. خامه ترش، وانیل را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید آرد را هم اضافه کرده و با دور کند مخلوط کرده و روی بیسکوئیت های آماده شده بریزید.

به مدت 1 ساعت در فراز قبل گرم کرده بگذارید تا بپزد. سپس فر را خاموش کرده و اجازه دهید کیک در فر در بسته به مدت 5 تا 6 ساعت سرد شود، تا مانع ترک خوردگی شود. تا لحظه سرو کردن در یخچال بگذارید تا سرد شود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا