رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کاپ کیک دبل چاکلت

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کاپ کیک دبل چاکلت

کاپ کیک یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی و کیک است که طرفداران زیادی دارد. یکی از خوشمزه ترین انواع کاپ کیک، کاپ کیک شکلاتی است.

وسایل مورد نیاز برای کاپ کیک دبل چاکلت :

 آرد     150 گرم
پودر کاکائو      160 گرم
 شکر      125 گرم
 شیر      350 میلی‌لیتر
تخم‌مرغ زده شده     2 عدد
کره آب شده     150 گرم
بکینگ پودر     4 قاشق چایخوری سرصاف
وانیل     1/8 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی     به میزان لازم (حدودا 150 گرم)
خمیر فوندانت     جهت تزیین به میزان لازم

روش درست کردن کاپ کیک دبل چاکلت :

آرد، بکینگ‌پودر، وانیل و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید. شکر را به آن اضافه کرده، در مرکز آن یک گودی ایجاد کنید. شیر، تخم‌مرغ و کره ذوب شده را هم بیفزایید و به مدت 3 الی 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

بعد چیپس شکلات را اضافه کنید و مواد را درون قالب‌های کاغذی مخصوص کاپ‌کیک بریزید. سه چهارم هر قالب کاغذی را پر کنید و در فر 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه بگذارید.

5 دقیقه بعد از خارج کردن کاپ کیک‌ها از فر می‌توانید از کاغذ جدا کنید و در کاپ‌های تزیینی بچینید یا به دلخواه با فوندانت و گل‌های شکری روی کاپ‌ کیک‌های شکلاتی را تزیین کنید. از خامه فرم گرفته شکلاتی یا پودرقند هم می‌توانید برای تزیین استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید، کاپ‌کیک‌ها باید کاملا خنک شوند و سپس تزیین کنید.

نکته:

    دریافت پاسخ پزشکی در کمترین زمان

    ظروف نگهدارنده موادغذایی/طرح واندازه متنوع

به دلخواه می‌توانید علاوه بر چیپس شکلات از گردوی خردشده یا فندق تست شده نیز برای درون کاپ‌کیک‌ها استفاده کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا