روش درست کردن کیک شکلاتی و کره بادام زمینی برای عید نوروز
روش درست کردن کیک شکلاتی و کره بادام زمینی برای عید نوروز
وسایل مورد نیاز برای کیک شکلاتی و کره بادام زمینی برای عید نوروز :
آرد همه کاره دو و نیم فنجان
شکر یک و نیم فنجان
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
کره بادام زمینی سه چهارم فنجان
شیر یک و نیم فنجان
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شکلات تلخ ذوب شده ۵۵ گرم
وسایل مورد نیاز برای رویه شکلاتی:
شکلات تلخ خرد شده ۱۰۰ گرم
خامه زده شده نصف فنجان
روش درست کردن کیک شکلاتی و کره بادام زمینی برای عید نوروز:
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. روی یک ظرف مخصوص تهیه ی کیک کمی اسپری پخت بزنید.
در یه کاسه بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید. کره بادام زمینی و سه چهارم فنجان شیر را اضافه کرده و با استفاده از همزن آنها را ترکیب کنید تا زمانی که یکدست و خامه ای شکل شوند.
در یک کاسه جداگانه، باقی مانده شیر را با تخم مرغ و وانیل ترکیب کنید. مخلوط کره بادام زمینی را در ۳ مرحله اضافه کرده و بعد آنها را خوب مخلوط کنید.
تقریبا ۱ فنجان از مواد ساده ی کیک را در یک کاسه متوسط ریخته و شکلات ذوب شده را اضافه کرده و تا زمانی که خوب مخلوط شود هم بزنید.
یک سوم از مواد ساده ی کیک را داخل ظرف کیک ریخته و بعد کیک شکلاتی که در مرحله قبل آماده کرده اید را روی آن بریزید و بعد باقی مانده مواد ساده کیک را روی آن بریزید. با استفاده از یک چاقو به آرامی آنها را با هم بچرخانید.
حالا کیک را برای ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر گذاشته و برای اینکه بدانید کیک پخته است، یک خلال دندان داخل آن فرو کنید، اگر خلال تمیز بیرون آمد پس کیک شما پخته است. بعد از پخت ۱۵ دقیقه آن را از ظرف بیرون نیاورید تا خنک شود. بعد کیک را از ظرف بیرون آورده و روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
برای تهیه رویه شکلاتی کیک، شکلات ها را در یک کاسه کوچک بریزید. خامه را در یک ظرف داخل مایکروویو قرار دهید تا داغ شود، بعد شکلات را روی آن بریزید. ۵ دقیقه صبر کرده و بعد آنها را خوب هم بزنید. رویه شکلاتی را بعد از سرد شدن کیک روی آن ریخته و ۲۰ دقیقه صبر کرده و بعد نوش جان کنید.
افزودن دیدگاه جدید