روش درست کردن برش های شکلاتی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی
روش درست کردن برش های شکلاتی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی
درست کردن شیرینی های مختلف برای نوروز یکی از کارهایی است که خانم های کدبانو در ایام نزدیک به نوروز انجام می دهند. برای پذیرایی از میهمانان نوروزی امسال تان برش های شکلاتی درست کنید.
وسایل مورد نیاز برای 12 برش شکلاتی برای نوروز
مواد برای برشهای شکلاتی عید نوروز :
شکلات گردویی اتریشی
شیرینی بژی
آرد یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک نصف قاشق مرباخوری
کره هم دمای اتاق 113 گرم
شکر یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد بزرگ
وانیل کمی
وسایل مورد نیاز برای لایه برش های شکلاتی :
کره 113 گرم
عسل نصف پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
خامه یک چهارم پیمانه
بادام زمینی تف داده یک پیمانه
وسایل مورد نیاز برای رویه :
چیپس های شکلاتی : یک پیمانه
روش درست کردن برش های شکلاتی برای نوروز :
فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم و سینی مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.
برای تهیه لایه ،آرد،بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره و شکر را با هم بزنید تا سبک شود.
سرعت هم زن را کاهش دهید و تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا خمیر نرم به دست بیاید. خمیر را در سینی پهن کنید و به مدت 25-30 دقیقه در فر قرار دهید.
آن را از داخل فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.
برای تهیه مواد داخل،کره را روی حرارت ملایم آب کرده، عسل، شکر و خامه را اضافه کنید و در صورتی که مرتب هم می زنید بگذارید به جوش بیاید.
پس از غلیظ شدن از روی حرارت بر دارید. بادام زمینی را به مواد اضافه کنید و روی موادی که از قبل آماده کرده اید بریزید و بگذارید خود را بگیرد.
شکلات را آب کنید و روی مواد پهن کنید و بگذارید خود را بگیرد.
پس از سفت شدن، آن را برش بزنید.
افزودن دیدگاه جدید