رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن برش های شکلاتی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن برش های شکلاتی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی

درست کردن شیرینی های مختلف برای  نوروز یکی از کارهایی است که خانم های کدبانو در ایام نزدیک به نوروز انجام می دهند. برای پذیرایی از میهمانان نوروزی امسال تان برش های شکلاتی درست کنید.

وسایل مورد نیاز برای 12 برش شکلاتی برای نوروز

مواد برای برشهای شکلاتی عید نوروز :

    شکلات گردویی اتریشی
    شیرینی بژی

آرد     یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر      یک قاشق مرباخوری
 نمک     نصف قاشق مرباخوری
 کره هم  دمای اتاق     113 گرم
شکر     یک پیمانه
تخم مرغ     یک عدد بزرگ
وانیل     کمی

وسایل مورد نیاز برای لایه برش های شکلاتی :

کره     113 گرم
عسل     نصف پیمانه
 شکر      یک چهارم پیمانه
خامه     یک چهارم پیمانه
 بادام زمینی تف داده     یک پیمانه

وسایل مورد نیاز برای رویه :

چیپس های شکلاتی : یک پیمانه

روش درست کردن برش های شکلاتی برای نوروز :

فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم و سینی مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.
برای تهیه لایه ،آرد،بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره و شکر را با هم بزنید تا سبک شود.
سرعت هم زن را کاهش دهید و تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا خمیر نرم به دست بیاید. خمیر را در سینی پهن کنید و به مدت 25-30 دقیقه در فر قرار دهید.

آن را از داخل فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.
برای تهیه مواد داخل،کره را روی حرارت ملایم آب کرده، عسل، شکر و خامه را اضافه کنید و در صورتی که مرتب هم می زنید بگذارید به جوش بیاید.
پس از غلیظ شدن از روی حرارت بر دارید. بادام زمینی را به مواد اضافه کنید و روی موادی  که از قبل آماده کرده اید بریزید و بگذارید خود را بگیرد.
شکلات را آب کنید و روی مواد پهن کنید و بگذارید خود را بگیرد.
پس از سفت شدن، آن را برش بزنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا