رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کلوچه کنجدی نرم خانگی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کلوچه کنجدی نرم خانگی

با دستور این نان خوشمزه و خوش عطر که به جای اینکه بروید و از بیرون تهیه کنید با کمی همت این نان ها را در خانه تهیه کنید هم عطر نان تازه در خانتان بپیچد و هم از خوردن آن لذت ببرید.

وسایل مورد نیاز برای کلوچه کنجدی :

بکینگ پودر     1 قاشق غذاخوری
 کنجد     به مقدار لازم
نمک       1/4 قاشق چایخوری
 وانیل     1/2 قاشق چایخوری
پودر هل     1/4 قاشق چایخوری
آرد سفید     3 لیوان
تخم مرغ     2 عدد
پودر شکر     1 لیوان
روغن مایع     3/4 لیوان
ماست شیرین     3 قاشق غذاخوری

روش درست کردن کلوچه کنجدی :

اول تخم مرغ و پودر شکر را با هم پنج دقیقه با همزن می زنیم. روغن مایع را وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم می زنیم. حالا بکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر می کنیم تا پف کند. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط می کنیم.

آرد، نمک، وانیل را سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط می کنیم. به مواد اضافه کرده و هم می زنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشد تقریبا مثل غلظت حلوا.

از فریزر که بیرون آوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد می کنیم و بین دو کف دست کمی فشار می دهیم. و یا به شکل بیضی اینکار را می کنیم. و در کنجد می غلطانیم. داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا بپزد.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا