روش درست کردن شيرينى های نوروزى
روش درست کردن شيرينى های نوروزى
یک دستور بسیار ساده و آسان و متنوع که با آن می توانید پنج مدل مختلف شیرینی درست کنید، فقط یک ربع وقت می برد و نیاز به قالب و استراحت ندارد و خیلی خوشمزه است و به مدت دو هفته در ظرف دربسته خوب می ماند.
بیسکویت وانیلی، گردویی، پرتقالی، کاکائویی، شکلات چیپسی
وسایل مورد نیاز برای بیسکویت وانیلی :
کره نرم 125 گرم
شکر دانه ریز 110 گرم
وانیل مایع یک قاشق چایخوری
شیر یک چهارم پیمانه
آرد سفید 150 گرم
آرد سلف رایزینگ 110 گرم
روش درست کردن شیرینی های نوروزی:
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید.
کره را به همراه شکر با همزن به مدت 2-3 دقیقه بزنید تا مخلوط رنگ روشن کرمی پیدا کند بعد وانیل را اضافه کنید و بعد شیر و در آخر دو آرد که قبلا با هم الک کردید را اضافه کنید و با سرعت کم همزن مواد را مخلوط کنید. اول به نظر می آید آرد زیاد است ولی وقتی همه مواد مخلوط می شود و یک جا جمع می شود خمیر لطیفی درست می شود. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط بردارید و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتیمتر از هم داخل سینی فر که کف آن کاغذ انداختید بچینید. برای اینکه بیسکویت ها یک اندازه در بیاید از قاشق پلاستیکی مخصوص اندازه گیری برای برداشتن خمیر استفاده بکنید.
با انگشت روی بیسکویت فشار بدهید و بعد با چنگال طرح ضربدری روی ببیسکویت هم بزنید.
به مدت 15-18 دقیقه تا وقتی زیر آن طلایی شود بپزید.
افزودن دیدگاه جدید