روش درست کردن شکوفه قند شیرینی مخصوص نوروز
روش درست کردن شکوفه قند شیرینی مخصوص نوروز
شیرینی های نوروزی یکی از اجزای اصلی دید و بازدیدهای نوروزی هستند. ما به شما پیشنهاد می کنیم به جایر شیرینی های حاضری با دستور زیر یک شیرینی خانگی عالی به نام شکوفه قند برای پذیرایی از میهمانان نوروزی تان درست کنید.
وسایل مورد نیاز برای تهیه شکوفه قند، یک شیرینی خوشمزه نوروزی:
روغن جامد 225 گرم
پودر شکر یک پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق سوپخوری
آرد سفید 4 پیمانه
روش درست کردن شکوفه قند برای نوروز :
روغن را با پودر شکر هم زده تا یکدست و سبک گردد. سپس وانیل را اضافه کنید.
جوش شیرین و آرد الک شده را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید، به طوری که توپ هایی که در دست درست می کنید، متلاشی نشود.
خمیر را در نایلون قرار داده و برای یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
سپس با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاترهای دلخواه کاتر بزنید و در سینی چرب شده قرار دهید.
بعد زرده زده شده را با برس روی آن بکشید و با کنجد خام تزیین کنید و در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
چند نکته مهم در تهیه شکوفه قند
• اگر خمیر 24 ساعت روی میز کار بماند، در زمان باز کردن ترک نمی خورد.
• می توان در خمیر از اسانس های مختلف مانند پودر زنجفیل، دارچین، هل و ... استفاده کرد و شیرینی های یکرنگ یا دو رنگ با طعم های مختلف تهیه کرد. حتی می توان از پودر کاکائو استفاده کرد که ممکن است آرد کمتری مصرف شود.
• فقط اسانس و یا پودر کاکائو را باید قبل از اضافه کردن آرد اضافه کنید.
• می توانید برای تزیین رویه از شکلات های ریز هم استفاده کنید که در این صورت نیازی به رومال کردن با تخم مرغ نیست.
• می توانید خلال پسته را کمی خرد کنید و بعد از باز کردن خمیر، روی آن بریزید و خیلی آرام وردنه را یک بار روی خمیر حرکت دهید تا درون خمیر فرو رود، سپس به سلیقه خود کاتر بزنید.
• اگر تمایل داشتید که شیرینی دو رنگ بپزید نیازی نیست روی شیرینی چیزی بزنید زیرا در پخت دو رنگ به هم می چسبند.
• برای پیمانه کردن آرد بهتر است پیمانه به اندازه حداقل یک سوم بند انگشت سرخالی باشد تا شیرینی لطیف تر شود.
• به جای ورز دادن می توانید از چرخ گوشت یا غذاسازی استفاده کنید.
• این خمیر به دلیل این که هیچگونه مواد فاسد شدنی در آن به کار نرفته، ماندگاری زیادی دارد.
• می توانید این شیرینی را شش ماه در یخچال و یک سال در فریزر نگه دارید و هر زمان که تمایل به پخت داشتید، شب قبل از یخچال خارج کرده و در محیط آشپزخانه قرار دهید.
افزودن دیدگاه جدید