رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی حلقه های نارگیلی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی حلقه های نارگیلی

برای قالب زدن شیرینی حلقه های نارگیلی می تونید از قالب دونات یا در قوطی یا کاسه کوچک استفاده کنید. در بخش آموزش آشپزی با ما همراه باشید.

وسایل لازم برای تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی :

کره     ۱۰۰ گرم
پودر شکر      ۵۰ گرم
 تخم مرغ      ۱ عدد
وانیلین      یک چهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل     ۴۰ گرم
آرد     ۱۱۰ گرم
نمک     ۱ پینچ

وسایل مورد نیاز رویه (سس کارامل) :

شیر عسلی      ۲۵۰ گرم
 کره      ۳۰ گرم
 شکر قهوه ای      ۲ قاشق سوپخوری
پودر نارگیل      یک و یک دوم پیمانه

روش درست کردن شیرینی حلقه های نارگیلی :

کره و  پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخم مرغ و وانیلین را بیفزائید و ۲ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.

حالا پودر نارگیل، آرد و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اینک خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر باز کنید.

با برشگر تو خالی به قطر ۵ سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

بعد سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی حلقه های نارگیلی را به مدت تقریبی  ۱۸-۲۰ دقیقه بپزید.

حالا روی شیرینی ها قدری سس کارامل بریزید و از مواد رویه رویش بگذارید.

روش درست کردن مواد رویه:

شیر عسلی، کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.

قدری از این سس را کنار بگذارید و باقیمانده اش را با پودر نارگیل (مواد رویه) مخلوط کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا