روش درست کردن پودینگ شکلات و موز بدون نیاز به پخت
روش درست کردن پودینگ شکلات و موز بدون نیاز به پخت
پودینگ شکلات و موز یک دسر ساده تابستانی است که با ویفرهای شکلاتی ترد و نازک درست می شود. نکته جالب این دسر، بدون پخت بودن آن است.
این مقدار مواد مناسب برای 8 نفر است.
وسایل مورد نیاز برای تهیه پودینگ شکلات و موز :
خامه سنگین 2 فنجان
شکلات کمی شیرین خرد شده مقداری
شکر قنادی ( پودر قند ) 2 قاشق غذاخوری
ویفر شکلاتی 26 عدد
* موز 3 عدد
* موز که از درازا به قطعات نازک بریده شده، به علاوه نصف موز که به صورت دایره ای برش خورده است.
روش درست کردن پودینگ شکلات و موز :
در یک قابلمه کوچک، خامه را روی شعله متوسط رو به بالا بجوش بیاورید.
خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید.
صبر کنید 5 دقیقه بماند.
پودر قند را اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط گزدد. صبر کنید خنک شود تا به دمای اتاق برسد.
13 عدد ویفر شکلاتی را در یک ظرف 2 لیتری بصورت لایه لایه بچینید.
نصف مخلوط شکلات را اضافه کرده و روی آن برش های طولی موز را بگذارید.
بعد روی آن 13 ویفر دیگر را بچینید و مخلوط شکلات باقی مانده را بریزید.
روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت ( یا تا یک روز ) در یخچال قرار دهید، تا زمانی که پودینگ سفت شده و بیسکویت ها نرم شوند.
آن را با حلقه های موز تزئین کرده و سرو کنید.
افزودن دیدگاه جدید