روش درست کردن مینی کیک خرمالو
روش درست کردن مینی کیک خرمالو
مینی کیک خرمالو یک کیک خیلی خوشمزه و مناسب برای عصرونه و کنار یک چایی است، که می توانید بعد از ظهر فوق العاده ای را با عطر خرمالو تجربه کنید.
وسایل مورد نیاز برای تهیه مینی کیک خرمالو :
آرد 300 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
روغن مایع سه چهارم پیمانه
شکر 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد
جوز هندی (رنده شده) یک هشتم قاشق چایخوری
دارچین یک هشتم قاشق چایخوری
گردو (خردشده) 50 گرم
خرمالو یک پیمانه
مواد لازم رویه:
پنیر خامه ای 100 گرم
عسل یک قاشق چایخوری
آب پرتقال یک قاشق سوپخوری
روش درست کردن مینی کیک خرمالو :
تخم مرغ ها و شکر را با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا سبک گردد. بعد روغن مایع را افزوده و خوب مخلوط کنید. خرمالو بدون پوست و له شده را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن همزن را خاموش کرده و مخلوط آرد، بکینگ پودر، جوز هندی و دارچین را افزوده و با لیسک هم بزنید.
گردو خردشده را نیز اضافه کرده و مواد آماده را در مینی مافین چرب شده ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید.
پس از خارج کردن قالب از فر، کیک ها را 15 دقیقه داخل قالب خنک کرده بعد روی توری فلزی قرار داده تا کاملا خنک شود، پس از کامل خنک شدن کیک آن را با کرم آماده پوشش داده و در صورت تمایل با مشکلات تزیین کند.
روش درست کردن کرم پنیری:
پنیر خامه ای را با همزن برقی هم زده تا صاف و یکدست گردد. بعد عسل و آب پرتقال را اضافه کرده و پس از خوب مخلوط شدن کرم آماده است.
افزودن دیدگاه جدید