رفتن به محتوای اصلی

دسر شکلاتی فندقی پالووا

تاریخ انتشار:

دسر شکلاتی فندقی پالووا

وسایل مورد نیاز برای دسر شکلاتی فندقی پالووا :

سفیده تخم مرغ       8 عدد
خامه فرم گرفته      300 میلی لیتر
 شکلات ذوب و خنک شده      120 گرم
شکر       360 گرم
فندوق پودر شده     120 گرم

روش درست کردن دسر شکلاتی فندقی پالووا :

برای درست کردن دسر پالووا با کرم فندقی شکلاتی، فر را از قبل تا دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد گرم بکنید.

در کف سینی فر کاغذ پوستی قرار بدهید.

برای تهیه مرنگ در کاسه ای بزرگ سفیده های تخم مرغ را می زنیم تا نرم گردد.

۱۲۰ گرم شکر را به آن بیفزایید و بزنید.

به زدن ادامه داده و بقیه شکر را اضافه کرده تا یکدست شده و شکر کاملا حل شود.

با استفاده از کفگیر مرنگ را به شکل دو توده ی گرد ۲۰ سانتی متری روی سینی فر قرار دهید.

در مرکز یکی از آنها حفره ای ایجاد کنید ( برای لایه ی زیرین) و یک برآمدگی قله مانند در توده ی دیگر  برای لایه ی فوقانی.

آنها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

حرارت را تا ۱۱۰ درجه سانتیگراد کم کنید و ۴۵ تا ۵۰ دقیقه ی دیگر آن را بپزید.

تا زمانی که مرنگ ها توخالی و نسبتا سفت به نظر برسند.

آنها را از فر خارج کرده و بگذارید روی صفحه فلزی خنک شوند.

برای تهیه کرم فندقی شکلاتی، خامه، پودر فندق و نیمی از شکلات ذوب شده را هم زنید.

آن را همراه با مخلوط خامه روی مرنگ زیرین بمالید و مرنگ دیگر را روی آن بگذارید.

شکلات باقی مانده را روی آن ریخته و با فندق های خرد شده آن را تزئین بکنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا