رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک شنی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک شنی

شاید اسم این کیک برایتان کمى نا آشنا باشد اما این نوع کیک یکى از محبوب ترین انواع کیک های عصرانه در کشورهاى عربی و ترکیه محسوب می شود.

شدیدا توصیه می شود براى یک بار هم که شده کیک شنی را امتحان کنید فوق العاده است. بافتی نرم و عالی دارد.

وسایل مورد نیاز برای تهیه کیک شنی :

ماست خامه ایی      ۲/۳ پیمانه
روغن مایع      ۲/۳ پیمانه
 شکر     ۲/۳ پیمانه
 تخم مرغ      ۳ عدد
وانیل     ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد سفید     ۱ و ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر     ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

وسایل مورد نیاز برای رویه کیک شنی :

شیر عسلی      ۱/۴ قوطی
پودر نارگیل       ۱/۲ پیمانه 

دستور پخت کیک شنی :

ماست خامه ای، روغن مایع، شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی مدت پنج دقیقه همزده تا یکنواخت گردد.

آرد و بکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده ایم، به مواد کیک شنی اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم.

مایه کیک شنی را در سینی فر یا قالب به ابعاد نوزده در بیست و هشت سانت ارتفاع که از قبل کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم می ریزیم.

قالب را در فر گرم ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ دقیقه یا تا وقتی خلال چوبی تمیز از کیک بیرون بیاید می پزیم.

کمی شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شود. که البته این مدت بستگی به فرهای مختلف دارد.

روش درست کردن مواد رویه کیک شنی :

بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردیم شیر عسلی را روی سطح کیک می مالیم.

سپس پودر نارگیل بو داده (بدون روغن تفت می دهیم) را روی سطح کیک می ریزیم و بعداز خنک شدن برش می زنیم.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا