رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک خرفه زعفرانی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک خرفه زعفرانی

وسایل مورد نیاز برای کیک خرفه زعفرانی :

آرد       3 پیمانه
شکر      1 پیمانه
شیر یا ماست      1 پیمانه
 تخم مرغ     4 عدد
روغن مایع     2/3 پیمانه
تخم خرفه     2 قاشق غذاخوری
وانیل     1/8 قاشق چایخوی
بکینگ پودر     1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ     3 قاشق غذاخوری
گلاب      2 قاشق غذاخوری
نمک     1 پنس

روش درست کردن کیک خرفه زعفرانی :

اول فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده. تخم خرفه را در شیر ریخته و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را چرب و آردپاشی کنید. زعفران را دم کنید.

شکر و تخم مرغ و وانیل را 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار گردد.

روغن مایع و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.

بعد مواد خشک الک شده را به تدریج اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.

مواد را در قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.

بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و تزیین و سرو بکنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا