روش درست کردن کیک پیتزا
روش درست کردن کیک پیتزا
وسایل مورد نیاز برای کیک پیتزا :
کره به دمای محیط رسیده ۸۵ گرم
پودر قند ۸۵ گرم
تخم مرغ یک و نیم عدد
شیر ۱ قاشق سوپخوری
آرد ۷۵ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر یک دوم قاشق سوپخوری
اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری سرخالی
شکلات سفید(برای دورگیری هر برش کیک پیتزا) به مقدار لازم
خامه صبحانه غلیظ به مقدار لازم
انواع میوه های فصل به مقدار لازم
سس شکلات یا شکلات سیاه کمی برای تزیین هر برش
روش درست کردن کیک پیتزا :
کف و دیواره های یک قالب گرد ۲۱ سانتیمتری را چرب کرده، کاغذ روغنی بیندازید و کنار بگذارید. فر را نیز روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم بکنید.
در ظرفی بزرگ، آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر سه بار الک شده را بریزید. سپس کره، پودر قند، تخم مرغ ها، اسانس وانیل و شیر را اضافه نمایید و با همزن برقی سرعت متوسط رو به بالا حدود سه دقیقه بزنید تا مایه کیک آماده شود.
مایه آماده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی ۳۵ الی ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید در حدی که کیک بپزد و اگر خلال دندانی در کیک فرو بردید تمیز خارج شود. سپس حدود پنج دقیقه کیک را در قالب خنک کنید.
بعد روی توری فلزی برگردانید. کاغذ روغنی ها را داغ کنید و صبر کنید کاملا خنک شود.
بعد از آن که کیک کاملا خنک شد کمی شکلات سفید را خرد کرده در مایکروویو یا بر روی بخار آب به روش بن ماری ذوب کنید و در قیف بریزید. سر قیف را خیلی نازک ببرید.
و خطوطی را همانند خطوط هر برش پیتزا بر روی کیک بدهید. سپس خامه صبحانه را داخل قیف ریخته و داخل برش ها را با خامه صبحانه پر کنید و روی آن انواع میوه های فصل بچینید و با سس شکلات یا شکلات سیاه ذوب شده تزیین بکنید.
افزودن دیدگاه جدید