رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی پسته ای و بادامی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی پسته ای و بادامی

وسایل مورد نیاز برای شیرینی پسته ای و بادامی :

آرد      ۲۵۰ گرم
 پودر قند      ۱۵۰ گرم
 روغن ۵۰ گرم      یا روغن جامد ۱۵۰ گرم
پودر پسته یا پودر بادام      ۱۳۰ گرم

روش درست کردن شیرینی پسته ای و بادامی :

روغن و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا یکدست گردد بعد آرد را اضافه کرده ورز می دهیم تا مواد یکدست شود سپس پودر پسته یا پودر بادام را به کل مواد اضافه می کنیم ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف بدست آید بعد با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم و قالب می زنیم و در سینی فر با فاصله از یکدیگر می چینیم و در مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا پخته گردد.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا