روش درست کردن کلوچه قیصی
روش درست کردن کلوچه قیصی
این کلوچه خوشمزه را برای دورهمی های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
وسایل مورد نیاز برای کلوچه قیصی :
کره 200 گرم
تخم مرغ یک عدد
روغن زیتون یک دوم پیمانه
پودر قند یک پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد حدود 2 پیمانه
مواد میانی کلوچه قیصی :
قیصی 10 عدد
گردو یک پیمانه
دارچین یک قاشق چایخوری
پودر قند یک دوم پیمانه (برای تزیین)
روش درست کردن کلوچه قیصی :
اول همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کرده و کنار بگذارید.
برای تهیه خمیر اول کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه بکنید.
سپس آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
سپس خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.
رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار گردد.
بعد در سینی فر چیده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 دقیقه بپزید.
سپس رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین بکنید.
افزودن دیدگاه جدید