رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کلوچه قیصی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کلوچه قیصی

این کلوچه خوشمزه را برای دورهمی های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

وسایل مورد نیاز برای کلوچه قیصی :

کره       200 گرم
 تخم مرغ     یک عدد
 روغن زیتون      یک دوم پیمانه
 پودر قند     یک پیمانه
وانیل     یک چهارم قاشق چایخوری
آرد     حدود 2 پیمانه

مواد میانی کلوچه قیصی :

قیصی     10 عدد
 گردو     یک پیمانه
 دارچین     یک قاشق چایخوری
 پودر قند     یک دوم پیمانه (برای تزیین)

روش درست کردن کلوچه قیصی :

اول همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کرده و کنار بگذارید.

برای تهیه خمیر اول کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه بکنید.

سپس آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

سپس خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.

رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار گردد.

بعد در سینی فر چیده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 دقیقه بپزید.

سپس رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین بکنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا