رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی نازک، شیرینی قزوین

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی نازک، شیرینی قزوین

وسایل مورد نیاز برای شیرینی نازک :

آرد سفید قنادی      ۵۰۰ گرم
 نمک      یک پنجم قاشق چایخوری
 بکینگ پودر      ۲ قاشق چایخوری سر پر
 کره یا مارگارین      ۲۵۰ گرم
تخم مرغ کامل     ۲ عدد
وانیل خالص     نوک قاشق چایخوری
خامهٔ صبحانه     ۲ قاشق غذاخوری
ماست (معمولی)     ۱۵۰ گرم

وسایل مورد نیاز برای مایهٔ درونی نازک:

کره یا مارگارین      ۲۰۰ گرم
 شکر      دو و یک چارک پیمانه (۴۰۰ گرم)
 آرد      ۳ پیمانه (حدود ۴۰۰ گرم)
 هل سائیده شده      ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده     یک عدد کوچک

این شیرینی ها به علت داشتن کره یا مارگارین بسیار ترد و خوش‌خوراک بوده، قابلیت نگهداری نسبتاً طولانی دارند.

روش درست کردن خمیر شیرینی نازک:

آرد، نمک و بکینگ پودر را ۳ بار با هم الک کرده کره یا مارگارین ذوب شده در دمای آشپزخانه را با همزن زنید تا کرم رنگ شود.

۳ قاشق غذاخوری از مخلوط آرد را روی کره یا مارگارین ریخته، هم بزنید. تخم مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده هر بار مخلوط را هم بزنید، با اضافه کردن هر تخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری آرد به مایه اضافه نمایید.

با تخم مرغ دوم وانیل را هم اضافه کنید (اضافه کردن آرد به صورت مرحله به مرحله برای سفت نگه داشتن خمیر است). خامه را اضافه نموده، هم بزنید و مجدداً کمی از مخلوط آرد را به کار ببرید.

ماست را اضافه کرده، آن را به خورد خمیر بدهید. در این مرحله همزن را خاموش کرده، باقیماندهٔ مخلوط آرد با دست به خورد خمیر دهید.

در آخر خمیر به دست آمده خمیر نرم و لطیفی است که به دست تمیز نمی‌چسبد (منظور از دست تمیز دستی است که هنوز با خمیر تماس نداشته است). روی خمیر را بپوشانید تا مایه درونی را آماده سازید. (استفاده از هل و جوز هندی اجباری نبوده و سلیقه ایست ولی کاربرد آن ها توصیه می‌شود).

روش درست کردن مایه درونی:

همهٔ مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته، مخلوط نمایید یا اینکه به کمک نوک انگشتان مالش دهید تا به صورت خرده نان درآید.

طرز پیچیدن نازک:

اول فر را روی حرارت ۱۸۰درجهٔ سانتی گراد روشن نمایید. یک عدد سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده، کاغذ را با روغن مایع چرب کنید.

خمیر آماده شده را وزن کرده، آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. باقیمانده را مجدداً به دو قسمت مساوی تقسیم کنید (برای تهیهٔ دو رولت برای نازک).

هر قسمت از خمیر را روی سطح کاری که آرد پاشی شده است به صورت چهارگوش به قطر ۲ میلیمتر پهن کنید (آردهای اضافه را با قلم موی بزرگ بتکانید تا شیرینی بعد از پخت زیاد خشک نشود). با مایهٔ درونی روی خمیر را بپوشانید.

با کف دست مواد را روی خمیر فشار دهید تا به آن بچسبد.از یک طرف خمیر را به صورت رولت بپیچانید. دو طرف رولت را ببندید و کمی آن را تخت کنید و با کشیدن رولت آن را نازک تر کرده به آن طول بدهید.

رولت را با کارد دالبردار به صورت دلخواه برش دهید و برش‌ها را درون سینی فر با فاصله بچینید. کار را با قسمت دوم خمیر تکرار بکنید.

 

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا