رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن پودینگ موز و گردو

تاریخ انتشار:

روش درست کردن پودینگ موز و گردو

وسایل مورد نیاز پودینگ موز و گردو :

شکر     نصف پیمانه
نشاسته ذرت       یک چهارم پیمانه
پودر کاکائو      3 قاشق غذاخوری
شیر      2 و سه چهارم پیمانه
وانیل     مقداری
کره     2 قاشق غذاخوری
نمک     یک هشتم قاشق چایخوری

روش درست کردن پودینگ موز و گردو :

شکر و کاکائو و نشاسته ی ذرت و نمک را مخلوط کنید و شیر را کم کم اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به مدت 20 دقیقه مرتب هم می زنیم تا غلیظ گردد. البته غلظت آن بستگی به خودتان دارد، فقط در نظر بگیرید که بعد از خنک شدن غلیظ تر می شود. بعد از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را به آن اضافه می کنیم. وقتی خنک شد داخل ظرف کشیده و سرو می کنیم.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا