رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی بادامی هندوانه ای

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی بادامی هندوانه ای

وسایل مورد نیاز برای شیرینی بادامی هندوانه ای:

بادام     50 گرم
 پودر قند     50 گرم
عسل       یک قاشق چایخوری
گلاب      چند قطره
رنگ خوراکی سبز تیره و روشن     به مقدار لازم

روش درست کردن شیرینی بادامی هندوانه ای :

بادام را داخل آب جوش ریخته درب ظرف را بگذارید بعد از 15 دقیقه پوست بادام ها را بگیرید.

بعد آسیاب کنید تا نرم و خمیری شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. به مواد یک قاشق عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

اگر خمیر بادام خوب چسبندگی نداشت به صورت قطره ای گلاب اضافه کرده تا خمیر منسجم و یکدست شود.

مقداری رنگ خوراکی سبز به خمیر بادام اضافه و مخلوط کنید به اندازه گردو از خمیر برداشته و گرد کنید و با قلمو چند خط زیگزاک به رنگ سبز تیره دور آن بکشید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا