روش درست کردن شیرینی بادامی هندوانه ای
روش درست کردن شیرینی بادامی هندوانه ای
وسایل مورد نیاز برای شیرینی بادامی هندوانه ای:
بادام 50 گرم
پودر قند 50 گرم
عسل یک قاشق چایخوری
گلاب چند قطره
رنگ خوراکی سبز تیره و روشن به مقدار لازم
روش درست کردن شیرینی بادامی هندوانه ای :
بادام را داخل آب جوش ریخته درب ظرف را بگذارید بعد از 15 دقیقه پوست بادام ها را بگیرید.
بعد آسیاب کنید تا نرم و خمیری شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. به مواد یک قاشق عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اگر خمیر بادام خوب چسبندگی نداشت به صورت قطره ای گلاب اضافه کرده تا خمیر منسجم و یکدست شود.
مقداری رنگ خوراکی سبز به خمیر بادام اضافه و مخلوط کنید به اندازه گردو از خمیر برداشته و گرد کنید و با قلمو چند خط زیگزاک به رنگ سبز تیره دور آن بکشید.
موضوع انجمن
افزودن دیدگاه جدید