روش درست کردن مینی شکلات های فندقی
وسایل مورد نیاز برای مینی شکلات های فندقی :
شکلات تخته ای (سفید یا قهوه ای) ۲۰۰ گرم
فندق به میزان لازم
پودر نارگیل به میزان لازم
پودر پسته جهت تزئین
روش درست کردن مینی شکلات های فندقی :
شکلات های تخته ای را به روش بن ماری آب کرده و صبر کنید از گرمای آن کاسته شود. حوب است دمای شکلات مایع، پشت دست را نسوزاند. بعدفندق ها را یکی یکی در شکلات آب شده فروکرده و با وسیلهی مناسب، پس از گذشت چند دقیقه خارج کنید.
فندق های آغشته به شکلات را درون قالبی نچسب بگذارید و به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خود را بگیرد. بعد از یخچال خارج کرده و آن ها را به پودر نارگیل آغشته کنید. پودر نارگیل، پوششی سفید رنگ و عطر و طعمی دلچسب و دوست داشتنی را به شکلات های فندقی خواهد بخشید و لذتی به یاد ماندنی را هنگام سرو به ارمغان خواهد آورد. برای ماندگاری بیشتر، آن ها را در یخچال نگهداری بکنید.