رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن مینی شکلات های فندقی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن مینی شکلات های فندقی

وسایل مورد نیاز برای مینی شکلات های فندقی :

شکلات تخته ای (سفید یا قهوه ای)      ۲۰۰ گرم
فندق      به میزان لازم
 پودر نارگیل     به میزان لازم
پودر پسته       جهت تزئین

روش درست کردن مینی شکلات های فندقی :

شکلات های تخته ای را به روش بن ماری آب کرده و صبر کنید از گرمای آن کاسته شود. حوب است دمای شکلات مایع، پشت دست را نسوزاند. بعدفندق ها را یکی یکی در شکلات آب شده فروکرده و با وسیله‌ی مناسب، پس از گذشت چند دقیقه خارج کنید.

فندق های آغشته به شکلات را درون قالبی نچسب بگذارید و به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خود را بگیرد. بعد از یخچال خارج کرده و آن ها را به پودر نارگیل آغشته کنید. پودر نارگیل، پوششی سفید رنگ و عطر و طعمی دلچسب و دوست داشتنی را به شکلات های فندقی خواهد بخشید و لذتی به یاد ماندنی را هنگام سرو به ارمغان خواهد آورد. برای ماندگاری بیشتر، آن ها را در یخچال نگهداری بکنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا