روش درست کردن شیرینی قیطونی

روش درست کردن شیرینی قیطونی

وسایل مورد نیاز برای شیرینی قیطونی :

پودرقند     ۱۸۰ گرم
آرد سفید       ۱۸۰ گرم
 آرد نخودچی      ۱۸۰ گرم
 روغن جامد      ۱۸۰ گرم
پودر زنجبیل     ۱ قاشق مرباخوری
پودرهل     ۱ قاشق مرباخوری
گلاب     ۱/۲ پیمانه
پودر پسته یا گردو یا * پودر نارگیل رنگی     به میزان لازم

* پودر نارگیل رنگی را من با زعفران غلیظ نارنجی کردم

روش درت کردن شیرینی قیطونی:

کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست بشود. بعد آردها و هل و زنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز بدهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد بکنید. خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید. بعد از خمیر توپک های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم) برداشته و داخل گلاب انداخته (می توانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغز های مختلف بغلطانید. در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.

پدیدآورنده: 
Share