تاریخ انتشار: 15 می 2020 شماره مطلب: 29292 تعداد بازدید: 360 نظرات: 0
انجمنها:
روش درست کردن شیرینی قیطونی
وسایل مورد نیاز برای شیرینی قیطونی :
پودرقند ۱۸۰ گرم
آرد سفید ۱۸۰ گرم
آرد نخودچی ۱۸۰ گرم
روغن جامد ۱۸۰ گرم
پودر زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
پودرهل ۱ قاشق مرباخوری
گلاب ۱/۲ پیمانه
پودر پسته یا گردو یا * پودر نارگیل رنگی به میزان لازم
* پودر نارگیل رنگی را من با زعفران غلیظ نارنجی کردم
روش درت کردن شیرینی قیطونی:
کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست بشود. بعد آردها و هل و زنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز بدهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد بکنید. خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید. بعد از خمیر توپک های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم) برداشته و داخل گلاب انداخته (می توانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغز های مختلف بغلطانید. در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.