رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان

وسایل مورد نیاز برای کادایف فنجانی:

کادایف      500 گرم
 کره     200 گرم
 خامه     به مقدار لازم
 مغز گردو یا پودر پسته     به مقدار لازم

 

وسایل مورد نیاز برای تهیه شربت کادایف:

شکر      4 لیوان
 آب     4 لیوان
لیمو       1-2 قطره

 

روش درست کردن شربت کادایف:

شکر و آب را با هم مخلوط کرده  و صبر کنید بجوشد سپس 1-2 قطره لیمو را به آن به اضافه کنید. و باز هم صبر کنید تا شربت مقداری غلیظ شود.

روش درست کردن کادایف فنجانی:

کادایف را باز کرده و روی آن کره آب شده ریخته و هم بزنید. مقداری داخل فنجان فشار دهید و روی آن گردو بریزید و دوباره کادایف بگذارید و فشار دهید و بعد آن را بیرون بیاورید تا شکلی زیبا به خود بگیرد.

آن ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و داخل فر در دمای 180 درجه قرار بدهید تا وقتی روی آن طلایی شد بیرون آورید.

و روی آن شربت سرد شده ریخته این دسر باید خودش گرم باشد و شربت آن سرد. اجازه بدهید شربت به خورد کادایف برود و آن را از ظرف خارج کنید و روی آن یک قاشق خامه بگذارید و اگر مایل بودید مغز گردو یا پودر پسته روی آن بریزید و تزیین کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا