رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک نسکافه کنجدی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک نسکافه کنجدی

وسایل مورد نیاز برای کیک نسکافه کنجدی :

 تخم مرغ     ۳ عدد
 وانیل    ۱/۴ قاشق چایخوری 
 شکر    ۱ لیوان 
 روغن مایع    ۳/۴ لیوان 
شیر    ۳/۴ لیوان
بکینگ پودر    ۲ قاشق مرباخوری
آرد سه صفر قنادی    ۲ لیوان
پودر نسکافه    ۲ قاشق غذاخوری
کنجد    به میزان لازم
 

روش درست کردن کیک نسکافه کنجدی :

تخم مرغ + وانیل + شکر را مخلوط کنید سه دقیقه هم زنید، شیر + روغن اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید، پودر نسکافه + آرد + بکینگ پودر را الک کرده با هم مخلوط کنید، مواد آردی را کم کم به مایع کیک افزوده و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

کف قالب تان را چرب و آرد پاشی کنید روی آن کنجد فراوان ریخته حالا مایع کیک را بریزید. فر یا مایکروفر از قبل گرم بشود.

درون مایکروفر ۱۸۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه قرار بدهید.

 

نکته :

(میزان بر حسب لیوان دسته دار فرانسوی)

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا