رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک ژله ای پرتقالی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک ژله ای پرتقالی

وسایل مورد نیاز برای تهیه کیک ژله ای پرتقالی :

تخم مرغ     3 عدد 
 شکر    1 لیوان 
 روغن مایع    نصف لیوان 
 پودر ژله    1 بسته 
آرد    1/5 لیوان
آب پرتقال یا شیر    نصف لیوان
بکینگ پودر    1 قاشق مرباخوری

 

روش درست کردن کیک ژله ای پرتقالی :

اول قالب را چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید، فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن بزنید تا کشدار و حجیم شود، روغن و آب پرتقال یا شیر را اضافه کرده و مجدد با همزن هم بزنید.

در آخر آرد و بکینگ پودر را الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید تا یکدست شود، مواد را داخل قالب بریزید و در فر به مدت 35_40 دقیقه قرار دهید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا