رفتن به محتوای اصلی

روش تهیه کیک انگلیسی

تاریخ انتشار:

روش تهیه کیک انگلیسی

وسایل مورد نیاز برای کیک انگلیسی :

 تخم مرغ    3 عدد 
 شکر    نصف لیوان 
 آرد    150 گرم 
 وانیل    1/2 قاشق چایخوری 
 شیر    1/3 لیوان 
 بکینگ پودر     1 قاشق مرباخوری
کاکائو      1 قاشق مرباخوری
 کره یا روغن جامد    100 گرم 
کشمش،گردو خرد شده یا خلال بادام    1/2 لیوان

* رنده پوست پرتقال یا لیموترش یا اسانس    پوست 1 عدد پرتقال
* رنده پوست پرتقال یا لیموترش یا اسانس : من یک عدد لیموترش درشت را پوستش را رنده کردم

روش تهیه کیک انگلیسی :

صبر کنید تخم مرغ ها به دمای محیط برسند بعد زرده و سفیده را از هم جدا کرده به طوری که زرده داخل سفیده نشود. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا اگر ظرف را برگردانید سفیده از ظرف نریزد. نیمی دیگر از شکر را با روغن یا کره مخلوط کرده و کمی هم بزنید تا به صورت کرم در آید. زرده ها را دانه دانه اضافه کنید. وانیل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید تا بصورت کرم درآید.

3-2 قاشق شیر اضافه کنید و بعد تمام شیر را اضافه کنید، همزن را خاموش کنید. ظرف سفیده را با زرده ها قاطی کنید (با لیسک). بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و آرد را کم کم با الک کردن به مایه اضافه کنید. ته قالب را کاغذ می اندازیم و چرب می کنیم. نصف مایه را داخل قالب می ریزیم.

یکی دو قاشق از مایه را کاکائو اضافه می کنیم. روی مایه ساده مایع کاکائویی را می ریزیم و گردو و کشمش یا خلال بادام بوداده شده می پاشیم و بعد بقیه مایع سفید را روی آن می ریزیم و روی کیک گردو و کشمش می پاشیم (کشمشی که خیسانده و در پارچه خشک کرده و در آرد غلتانده شده و بعد الک کرده که سنگین نشه که بره ته کیک) و داخل فر با حرارت ١٨٠ درجه حدود ٤٠ دقيقه گذاشتم.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا