روش تهیه کیک انگلیسی
روش تهیه کیک انگلیسی
وسایل مورد نیاز برای کیک انگلیسی :
تخم مرغ 3 عدد
شکر نصف لیوان
آرد 150 گرم
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شیر 1/3 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
کاکائو 1 قاشق مرباخوری
کره یا روغن جامد 100 گرم
کشمش،گردو خرد شده یا خلال بادام 1/2 لیوان
* رنده پوست پرتقال یا لیموترش یا اسانس پوست 1 عدد پرتقال
* رنده پوست پرتقال یا لیموترش یا اسانس : من یک عدد لیموترش درشت را پوستش را رنده کردم
روش تهیه کیک انگلیسی :
صبر کنید تخم مرغ ها به دمای محیط برسند بعد زرده و سفیده را از هم جدا کرده به طوری که زرده داخل سفیده نشود. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا اگر ظرف را برگردانید سفیده از ظرف نریزد. نیمی دیگر از شکر را با روغن یا کره مخلوط کرده و کمی هم بزنید تا به صورت کرم در آید. زرده ها را دانه دانه اضافه کنید. وانیل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید تا بصورت کرم درآید.
3-2 قاشق شیر اضافه کنید و بعد تمام شیر را اضافه کنید، همزن را خاموش کنید. ظرف سفیده را با زرده ها قاطی کنید (با لیسک). بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و آرد را کم کم با الک کردن به مایه اضافه کنید. ته قالب را کاغذ می اندازیم و چرب می کنیم. نصف مایه را داخل قالب می ریزیم.
یکی دو قاشق از مایه را کاکائو اضافه می کنیم. روی مایه ساده مایع کاکائویی را می ریزیم و گردو و کشمش یا خلال بادام بوداده شده می پاشیم و بعد بقیه مایع سفید را روی آن می ریزیم و روی کیک گردو و کشمش می پاشیم (کشمشی که خیسانده و در پارچه خشک کرده و در آرد غلتانده شده و بعد الک کرده که سنگین نشه که بره ته کیک) و داخل فر با حرارت ١٨٠ درجه حدود ٤٠ دقيقه گذاشتم.
افزودن دیدگاه جدید