روش تهیه کوکی هل
روش تهیه کوکی هل
کوکی هل، فوق العاده معطر و خوشمزه، با طعمی سنتی و اصیل ایرانی
وسایل لازم برای کوکی هل :
آرد 2/5 پیمانه
کره نصف پپیمانه
روغن جامد (گیاهی یا قنادی) نصف پیمانه
پودر شکر نصف پیمانه
پودر هل 1/5 قاشق چایخوری
گلاب (وانیل) 1 قاشق
نمک 1/4 قاشق چایخوری
روش تهیه کوکی هل :
اول کره نرم و روغن جامد گیاهی یا قنادی را حدود دو دقیقه با سرعت متوسط با همزن هم بزنید پودر شکر، پودر هل، وانیل (من به جای آن گلاب ریختم) و نمک را اضافه کرده و با سرعت کم در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد را هم کم کم اضافه کنید و با سرعت کم در حدی که خمیر یک دست و صاف شود هم بزنید.
خمیر را لای سلفون قرار داده و به صورت گرد آن را پهن کنید و نیم الی یک ساعت داخل یخچال بگذارید. کف سینی پخت را کاغذ روغنی گذاشته و روی سطح کار کمی آرد بریزید و خمیر را روی سطح کار بگذارید و روی خمیر هم کمی آرد بپاشید و با وردنه به ضخامت تقریبی یک سانت یا کمی کمتر باز کنید و با کاتر برش بزنید و با فاصله دو سه سانت از هم در سینی بچینید و نیم ساعت آن را داخل یخچال قرار بدهید.
فر را به دمای 175 درجه تنظیم کرده و شیرینی ها را به مدت 8 الی 10 دقیقه یا تا زمانی که دور تا دور آن طلایی شود داخل فر قرار بدهید.
بعد از پخت اجازه بدهید پنج دقیقه بماند و سپس به آرامی از کاغذ جدا کنید و بگذارید روی توری تا خنک شود و روی آن کمی پسته خرد شده و برگ گل بگذارید و پودر شکر بپاشید.
افزودن دیدگاه جدید