روش تهیه کوکی هل

روش تهیه کوکی هل

کوکی هل، فوق العاده معطر و خوشمزه، با طعمی سنتی و اصیل ایرانی

 

وسایل لازم برای کوکی هل :

 آرد                                       2/5 پیمانه
 کره                                      نصف پپیمانه
 روغن جامد (گیاهی یا قنادی)      نصف پیمانه
پودر شکر                              نصف پیمانه
 پودر هل                              1/5 قاشق چایخوری
 گلاب (وانیل)                       1 قاشق
 نمک                                 1/4 قاشق چایخوری

 

روش تهیه کوکی هل :

اول کره نرم و روغن جامد گیاهی یا قنادی را حدود دو دقیقه با سرعت متوسط با همزن هم بزنید  پودر شکر، پودر هل، وانیل (من به جای آن گلاب ریختم) و نمک را اضافه کرده و با سرعت کم در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد را هم کم کم اضافه کنید و با سرعت کم در حدی که خمیر یک دست و صاف شود هم بزنید.

خمیر را لای سلفون قرار داده و به صورت گرد آن را پهن کنید و نیم الی یک ساعت داخل یخچال بگذارید. کف سینی پخت را کاغذ روغنی گذاشته و روی سطح کار کمی آرد بریزید و خمیر را روی سطح کار بگذارید و روی خمیر هم کمی آرد بپاشید و با وردنه به ضخامت تقریبی یک سانت یا کمی کمتر باز کنید و با کاتر برش بزنید و با فاصله دو سه سانت از هم در سینی بچینید و نیم ساعت آن را داخل یخچال قرار بدهید.

فر را به دمای 175 درجه تنظیم کرده و شیرینی ها را به مدت 8 الی 10 دقیقه یا تا زمانی که دور تا دور آن طلایی شود داخل فر قرار بدهید.

بعد از پخت اجازه بدهید پنج دقیقه بماند و سپس به آرامی از کاغذ جدا کنید و بگذارید روی توری تا خنک شود و روی آن کمی پسته خرد شده و برگ گل بگذارید و پودر شکر بپاشید.

پدیدآورنده: 
Share