رفتن به محتوای اصلی

روش تهیه کیک هویج یخچالی

تاریخ انتشار:

روش تهیه کیک هویج یخچالی

مواد لازم برای کیک هویج یخچالی :

هویج حدود                500 گرم
نشاسه ذرت               3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین               1 قاشق غذاخوری
شکر                        1 پیمانه
گلاب                       1/4 پیمانه
زعفران دم کرده         به مقدار کم
بیسکویت پتی بور       1 بسته

 

روش تهیه کیک هویج یخچالی :

اول هویچ ها را بپزید و با بلندر پوره کنید روی حرارت قرار داده بعدا شکر را اضافه کنید و نشاسه ذرت را با نصف لیوان آب حل کرده و اضافه کنید. تند تند هم بزنید تا مواد غلیظ شود. پودر ژلاتین را با چند قاشق آب حل کنید احتیاجی به بن ماری کردن نیست داخل مواد روی حرارت بریزید.

 گلاب و زعفران را اضافه کنید صبر کنید چند قل بزند و مواد کمی سفت شود و آب داخل مواد تبخیر شود. از مواد داخل قالب مورد نظر بریزید لایه به لایه بیسکویت بگذارید. صبر کنید از حرارت بیفتد و خنک شود بعد در یخچال چند ساعت استراحت بدهید تا خودش را بگیرد.

سپس آن را از قالب جدا کرده و با خامه تزیین کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا