طرز تهیه حلوای مجلسی خوشمزه تر از همه جا
حلوای مجلسی از جمله انتخاب هایی بوده که از زمان اجداد ما به عنوان یک خوراکی محبوب ، برای نذری و یا در ایام سوگواری و.... استفاده می شده است. طرز تهیه حلوای مجلسی را تقدیم شما همراهان همیشگی می کنیم.
مواد لازم برای حلوای مجلسی
-
آرد سنگک: یک کیلو (شش پیمانه)
-
روغن نباتی: دو پیمانه
-
روغن مایع: نصف پیمانه
-
کره: 100 گرم
-
حلوا شکری: 100 گرم
-
پودر گل سرخ: یک قاشق چایخوری
-
زنجبیل و فلفل سیاه: از هر کدام نصف قاشق چایخوری
-
نمک: قاشق چایخوری
-
هل، دارچین و زیره سائیده: یک قاشق چایخوری
-
پودر نارگیل و کنجد: به میزان لازم
مواد لازم شربت حلوا
-
شکر: چهار پیمانه
-
آب: دو پیمانه
-
گلاب: نصف پیمانه
- زعفران: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه حلوای مجلسی
برای درست کردن این حلوای خوشمزه و مجلسی ابتدا زعفران را درست کرده و بگذارید دم بکشد.
حالا شربت حلوا را آماده کنید ، برای این کار ابتدا آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی شعله گاز قرار دهید.
زمانی که دانه های شکر حل شد گلاب و زعفران را اضافه کرده آن را هم بزنید و شعله را کم کنید و اجازه دهید شربت به قوام برسد.
در این فاصله تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن نباتی رو روغن مایع را داخل تابه بریزید و بعد از آب شدن روغن آرد و نمک الک شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید.
آرد را مدام هم بزنید تا نسوزد.
زمانی که آرد تغییر رنگ داد و شکلاتی شد ، کره، حلوا شکری رنده شده ، پودر نارگیل ، کنجد و ادویه ها را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و شعله را کم کنید تا کنجد نسوزد.
در آخر شربت را به حلوا اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا حلوا به غلظت برسد.
حلوا را در دیس پذیرایی بکشید و با پودر پسته و خلال بادام تزیین کرده بعد از سرد شدن سرو کنید.
طرز تهیه شربت
شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود،
وقتی شربت قوام آمد آن گاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن می افزاییم و حرارت را خاموش می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد حلوای مجلسی
- حلوای مجلسی جزو دسرهای ایرانی می باشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت می باشد .
- حلوای مجلسی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
- همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد .
برای دسترسی به مطالب بیشتر در انجمن « آشپزی, انواع دسرها » اینجا کلیک کنید.