طرز تهیه حلوای مجلسی خوشمزه تر از همه جا
طرز تهیه حلوای مجلسی خوشمزه تر از همه جا
حلوای مجلسی از جمله انتخاب هایی بوده که از زمان اجداد ما به عنوان یک خوراکی محبوب ، برای نذری و یا در ایام سوگواری و.... استفاده می شده است. طرز تهیه حلوای مجلسی را تقدیم شما همراهان همیشگی می کنیم.
مواد لازم برای حلوای مجلسی
-
آرد سنگک: یک کیلو (شش پیمانه)
-
روغن نباتی: دو پیمانه
-
روغن مایع: نصف پیمانه
-
کره: 100 گرم
-
حلوا شکری: 100 گرم
-
پودر گل سرخ: یک قاشق چایخوری
-
زنجبیل و فلفل سیاه: از هر کدام نصف قاشق چایخوری
-
نمک: قاشق چایخوری
-
هل، دارچین و زیره سائیده: یک قاشق چایخوری
-
پودر نارگیل و کنجد: به میزان لازم
مواد لازم شربت حلوا
-
شکر: چهار پیمانه
-
آب: دو پیمانه
-
گلاب: نصف پیمانه
- زعفران: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه حلوای مجلسی
برای درست کردن این حلوای خوشمزه و مجلسی ابتدا زعفران را درست کرده و بگذارید دم بکشد.
حالا شربت حلوا را آماده کنید ، برای این کار ابتدا آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی شعله گاز قرار دهید.
زمانی که دانه های شکر حل شد گلاب و زعفران را اضافه کرده آن را هم بزنید و شعله را کم کنید و اجازه دهید شربت به قوام برسد.
در این فاصله تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن نباتی رو روغن مایع را داخل تابه بریزید و بعد از آب شدن روغن آرد و نمک الک شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید.
آرد را مدام هم بزنید تا نسوزد.
زمانی که آرد تغییر رنگ داد و شکلاتی شد ، کره، حلوا شکری رنده شده ، پودر نارگیل ، کنجد و ادویه ها را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و شعله را کم کنید تا کنجد نسوزد.
در آخر شربت را به حلوا اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا حلوا به غلظت برسد.
حلوا را در دیس پذیرایی بکشید و با پودر پسته و خلال بادام تزیین کرده بعد از سرد شدن سرو کنید.
طرز تهیه شربت
شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود،
وقتی شربت قوام آمد آن گاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن می افزاییم و حرارت را خاموش می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد حلوای مجلسی
- حلوای مجلسی جزو دسرهای ایرانی می باشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت می باشد .
- حلوای مجلسی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
- همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد .
برای دسترسی به مطالب بیشتر در انجمن « آشپزی, انواع دسرها » اینجا کلیک کنید.
افزودن دیدگاه جدید