رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه حلوای مجلسی خوشمزه تر از همه جا

تاریخ انتشار:

طرز تهیه حلوای مجلسی خوشمزه تر از همه جا

حلوای مجلسی از جمله انتخاب هایی بوده که از زمان اجداد ما به عنوان یک خوراکی محبوب ، برای نذری و یا در ایام سوگواری و.... استفاده می شده است. طرز تهیه حلوای مجلسی را تقدیم شما همراهان همیشگی می کنیم.

طرز تهیه حلوای مجلسی ، حلوای مجلسی

مواد لازم برای حلوای مجلسی

  • آرد سنگک: یک کیلو (شش پیمانه)

  • روغن نباتی: دو پیمانه

  • روغن مایع: نصف پیمانه

  • کره: 100 گرم

  • حلوا شکری: 100 گرم

  • پودر گل سرخ: یک قاشق چایخوری

  • زنجبیل و فلفل سیاه: از هر کدام نصف قاشق چایخوری

  • نمک: قاشق چایخوری

  • هل، دارچین و زیره سائیده: یک قاشق چایخوری

  • پودر نارگیل و کنجد: به میزان لازم

 مواد لازم شربت حلوا

  • شکر: چهار پیمانه
     
  • آب: دو پیمانه
     
  • گلاب: نصف پیمانه
     
  • زعفران: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه حلوای مجلسی ، حلوای مجلسی حلوای مجلسی

 

طرز تهیه حلوای مجلسی

 برای درست کردن این حلوای خوشمزه و مجلسی ابتدا زعفران را درست کرده و بگذارید دم بکشد.

حالا شربت حلوا را آماده کنید ، برای این کار ابتدا آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی شعله گاز قرار دهید.

زمانی که دانه های شکر حل شد گلاب و زعفران را اضافه کرده آن را هم بزنید و شعله را کم کنید و اجازه دهید شربت به قوام برسد. 

در این فاصله تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن نباتی رو روغن مایع را داخل تابه بریزید و بعد از آب شدن روغن آرد و نمک الک شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید.

آرد را مدام هم بزنید تا نسوزد.

زمانی که آرد تغییر رنگ داد و شکلاتی شد ، کره، حلوا شکری رنده شده ، پودر نارگیل ، کنجد و ادویه ها را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و شعله را کم کنید تا کنجد نسوزد.

در آخر شربت را به حلوا اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا حلوا به غلظت برسد.

حلوا را در دیس پذیرایی بکشید و با پودر پسته و خلال بادام تزیین کرده بعد از سرد شدن سرو کنید.

طرز تهیه شربت

شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود،

وقتی شربت قوام آمد آن گاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن می افزاییم و حرارت را خاموش می کنیم.

 طرز تهیه حلوای مجلسی ، حلوای مجلسی

نکات تکمیلی در مورد حلوای مجلسی

  • حلوای مجلسی جزو دسرهای ایرانی می باشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت می باشد .
  • حلوای مجلسی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . 
  • همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد .

برای دسترسی به مطالب بیشتر در انجمن « آشپزی, انواع دسرها » اینجا کلیک کنید.

موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا