طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی با نکات طلایی و ضروری
طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی با نکات طلایی و ضروری
باقلا قاتق یک غذای محلی مشهور و بسیار خوشمزه ی خطه ی شمال ایران است که در این بخش طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی را خدمت شما عزیزان آموزش می دهیم.
طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی
-
پاچ باقلای کشاورزی 300گرم
-
تخم مرغ 3 عدد
-
شوید خشک 4 حبه
-
کره یا روغن زیتون 100 گرم
-
سیر کوبیده شده 4 حبه
-
آب 1 لیتر
-
دارچین به مقدار نیاز
- نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
مرحله درست کردن باقلا قاتوق گیلانی
پوست باقلا را جدا کنید و به همراه کمی روغن یا کره تفت دهید . بعد از کمی تفت دادن باقلا ، سیر کوبیده شده ,شوید و کمی زردچوبه و نمک را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخورند. سپس ا لیتر آب روی آنها بریزید تا باقلا نیم پز شود و وقتی آب داخل باقلا به جوش آمد تخم مرغ ها را به آنها اضافه می کنیم . تخم مرغ ها باید کاملا پخته شوند و نباید در غذا هم زده شوند . در پایان پخت باقلا هم می توانید آن را با کمی دارچین و نمک خوش عطر تر و لذیذ تر کنید.
نکات درست کردن باقلا قاتوق گیلانی
- پاچ باقلای خشک را از فروشگاه های خواروبار می توان خرید.
- پاچ باقلا دو نوع است: پاچ باقلای محلی که پس از پخته شدن شکل خود را حفظ می کند و پاچ باقلای کشاورزی که زودپز بوده و اگر زیاد پخته شود له می شود.
- تخم مرغ را نباید داخل غذا هم بزنید.
- شوید اگر خیلی زیاد باشد موجب تلخی غذا می شود.
- اگر از باقلای تازه محلی استفاده می کنید، نیاز به خیس خوردن ندارد، ولی نوع خشک آن احتیاج به خیس خوردن دارد.
- حتما باقلا را از شب قبل خیس کنید تا پوست آن راحت جدا شود.
- از باقلای مازندرانی استفاده نکنید؛ زیرا این باقلا در تهیه ی باقلا وابیج به کار می رود.
- این غذا با ماهی شور، زیتون پرورده، سیرترشی، ماست و خیار سرو می شود.
- اگر به هر دلیلی امکان استفاده از تخم مرغ را ندارید، می توانید آن را به غذا اضافه نکنید.
نکات تکمیلی در مورد باقلا قاتق
- باقلا قاتق جزو غذای محلی - گیلانی می باشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه می باشد .
- باقلا قاتق را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
- همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
-
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد .
برای دسترسی به مطالب بیشتر در انجمن « آشپزی, انواع دسرها » اینجا کلیک کنید.
موضوع انجمن
افزودن دیدگاه جدید