حلوای ساده خوشمزه و دستور پخت مرحله به مرحله آن

حلوای ساده خوشمزه و دستور پخت مرحله به مرحله آن

حلوای ساده از جمله دسرهای ایرانیست که به شکل های متفاوتی تزیین و سرو می شود. در ادامه با تهیه حلوای ساده و خوشمزه همراه ما باشید.

حلوای ساده ، حلوای ساده و خوشمزه

مواد لازم حلوا ی ساده خوشمزه به روشی متفاوت

  • آرد گندم 2 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن 1 پیمانه
  • گلاب نیم پیمانه
  • پودر هل 1/2 ق چ
  • پودر زعفران 1/2 ق چ

طرز تهیه حلوای ساده خوشمزه

برای درست کردن حلوا ابتدا باید شهد حلوا را درست کنیم و برای این کار شکر را به همراه یک پیمانه آب روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در اثر گرما آب شود.حلوای ساده

 

بعد از اینکه شکر را هم زدید و در آب حل شد در مرحله آخر گلاب ، پودر هل و زعفران را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم و بعد از روی حرارت بر می داریم. تا عطر گلاب در اثر حرارت از بین نرود.

دستور پخت حلوای ساده

 آموزش حلوای ساده در منزل با نکات آن

در مرحله بعد آرد را با یک صافی ریز 2 الی 3 بار الک می کنیم تا آرد سبک شود و هنگام پخت گوله گوله نشود. آرد الک شده را در یک تابه به همراه روغن می ریزیم و با حرارت ملایم رو به بالا تفت می دهیم . آرد و روغن را کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شود. روی حرارت مدام مواد را هم میزنیم تا به رنگ دلخواه در بیاید و هر چقد بیشتر روی حرارت هم بزنیم حلوا تیره تر و قهوه ای تر می شود.

طرز تهیه حلوای ساده و خوشمزه،حلوای ساده

بعد از اینکه رنگ دلخواه حلوا را بدست آوردید شعله را خاموش کنید و آب و شکر مخلوط شده را در چند مرحله کم کم به حلوا اضافه کنید. دقت کنید هنگام اضافه کردن شهد باید حلوا را مدام و سریع هم بزنید تا شهد کاملا به خورد حلوا برود و در وسط تابه جمع شود. سپس تابه را مانند گهواره تکان دهید تا حلوا ها از دو طرف ضربه بخورند.

طرز تهیه حلوای ساده و خوشمزه،حلوای ساده

یعنی از دو طرف دسته های تابه را گرفته و مدام به چپ و راست تکان دهید. حلوای آماده شده را تا وقتی که داغ است در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال پسته ، خلال بادام ، پودر نارگیل تزیین و به طرح های دلخواه در بیاورید.

نکات تکمیلی در مورد حلوای ساده

حلوای ساده جزو دسرهای ایرانی می باشد 

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت می باشد .

حلوای ساده را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . 

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب می باشد .

برای دسترسی به مطالب بیشتر در انجمن « آشپزی, انواع دسرها » اینجا کلیک کنید.

Share