رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه سالاد اندونزی + عکس تزیین سالاد اندونزی

تاریخ انتشار:

طرز تهیه سالاد اندونزی + عکس تزیین سالاد اندونزی

سالاد اندونزی جزو انواع سالاد مجلسی محسوب می شود. برای تهیه سالاد اندونزی از کلم برگ سفید، سس مایونز، ژامبون، شوید و ... استفاده می شود.

سالاد اندونزی یکی از سالادهای خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا به عنوان پیش غذا برای پذیرایی در مهمانی ها و یا به عنوان یک شام سبک سرو می شود. طرز تهیه سالاد اندونزی بسیار ساده است و همچنین می توان مواد اولیه آن را بسته به ذایقه و سلیقه شخصی تغییر داد. با مطالعه این مطلب، با روش تهیه سالاد اندونزی خوشمزه آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی

کلم برگ سفید 1 عدد 
ژامبون 4-5 ورق 
شوید خشک 2 ق غذاخوری 
 قارچ  1 پبمانه 
کنسرو سبزیجات مخلوط (ذرت، نخودفرنگی، هویج)   1 قوطی
 زیتون بدون هسته 1 پیمانه 
 سس مایونز 1.5 پیمانه 
آب لیمو تازه 2-3 ق غذاخوری 
نمک، فلفل،آویشن  به میزان لازم 
گردو  4-5 عدد 
کشمش  2 ق غذاخوری


طرز تهیه سالاد اندونزی، عکس تزیین سالاد اندونزی، سالاد اندونزی، انواع سالاد، سالاد کلم و هویج 

طرز تهیه سالاد اندونزی 

  1. برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا کلم برگ سفید را به صورت نوارهای خیلی باریک خرد کنید.
  2. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و چند دقیقه در آب جوش بریزید تا از حالت خامی در بیایند.
  3. کنسرو سبزیجات مخلوط را به همراه قارچ ورقه ای و حلقه های زیتون به کلم ها اضافه کنید.
  4. ورقه های ژامبون را نیز مانند کلم برگ، به صورت نواری خرد کنید.
  5. ژامبون خردشده و شوید خشک را به مواد قبلی اضافه کنید.
  6. آبلیمو و ادویه جات را به سس مایونز اضافه کرده و خوب ترکیب کنید تا سس کمی رقیق شود.
  7. سس را به سالاد اضافه کنید و مخلوط کنید. 
  8. در نهایت گردو و کشمش را روی سالاد بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید. می توانید گردو و کشمش را حذف کنید و یا اینکه فقط برای تزیین سالاد اندونزی روی سالاد بریزید.
  9. سالاد را 3 الی 4 ساعت قبل از سرو آماده کرده و داخل یخچال قرار دهید. این سالاد هرچقدر بیشتر داخل یخچال بماند، طعم مواد بیشتر باهم ترکیب شده و خوشمزه تر می شود. 

نکته: سبزیجات استفاده شده در تهیه سالاد اندونزی قابل جایگزینی هستند و می توانید هرکدام از آن ها را که خواستید تغییر دهید. حتی می توانید از سیب زمینی پخته و نگینی خردشده نیز در سالاد اندونزی استفاده کنید.

برای دسترسی به مطالب بیشتر در انجمن « آشپزی, انواع دسرها » اینجا کلیک کنید.

موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا