رفتن به محتوای اصلی

مزاحم

تاریخ انتشار:

گفت: پاسخ تحقيرآميز «شاون استون» كارگردان آمريكايي درباره جعفر پناهي، روزنامه ها و سايت هاي حامي فتنه و سينماگران مطرب روحوضي را بدجوري سنگ روي يخ كرد.
گفتم: حالا مگر جعفر پناهي كي هست؟!

گفت: يك كارگردان دم دستي است و در حالي كه به سفارش سرويس اطلاعاتي اسرائيل در حال ساخت يك فيلم جعلي از تجاوز به زندانيان بود بازداشت شده و به همكاري خود با آن سرويس اطلاعاتي هم اعتراف كرده است.
گفتم: خب! ماجراي پاسخ تحقير آميز شاون استون چي بوده؟

گفت: خبرنگاران اجاره اي نظر او را درباره جعفر پناهي پرسيده اند و او با تعجب پرسيده؛ جعفر پناهي كيست؟ تا به حال نام او را نشنيده ام و حال آن كه فتنه گران در تبليغات خود كلي زور زده بودند او را يك كارگردان معروف! جا بزنند!
گفتم: يارو به دوستانش مي گفت؛ من در فلان فيلم معروف بازي كرده ام و دوستانش كه مي دانستند او نه سر پياز است و نه ته پياز با تعجب گفتند؛ ما آن فيلم را ديده ايم ولي از تو اثري نبود. و يارو جواب داد؛ فلان صحنه كه هنرپيشه اول فيلم از روي نرده كنار خيابان مي پرد را ديده ايد؟ دوستانش گفتند؛ آره! ولي تو كجا بودي؟ و يارو گفت؛ من قبل از فيلمبرداري در پياده رو ايستاده بودم كه كارگردان با عصبانيت گفت؛ آقا برو كنار! مزاحم نشو! ميخواهيم فيلم بگيريم!

موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

• تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا