رفتن به محتوای اصلی

غلومي

تاریخ انتشار:

گفت: تيتر اول كيهان يكشنبه كه در آن به نقل از جوانان انگليس آمده بود؛ «تا آخر ايستاده ايم، سلطنت نمي خواهيم» بدجوري گروه هاي ضد انقلاب را عصباني كرده است.
گفتم: نوشته اند كه مخالفت با سلطنت خواست جوانان انگليسي نبوده، بلكه اين مطلب به طنز در بخش عربي CNN آمده بود و كيهان، اين طنز را جدي تلقي كرده!!

گفت: حيوونكي ها بدجوري موتور سوزانده اند، شعار عليه سلطنت و عليه ملكه انگليس به اندازه اي فراگير بود كه سايت بي بي سي مجبور شد در مقاله اي با استناد به اين كه مورچه ها هم شاه و ملكه دارند! وجود سلطنت در انگليس را برگرفته از سنت جاري طبيعت!! معرفي كند.
گفتم: برخي از اين گروه ها كه سلطنت طلب نبودند، پس چرا از شعار ضد سلطنت مردم انگليس، اينطور دستپاچه شده و آب و روغن قاطي كرده اند؟

گفت: اي عوام! گروه هاي اپوزيسيون كاسه ليس و نوكرند. اسم ها و تابلوها براي آن است كه اين نوكرها و كلفت ها قابل شناسايي باشند!
گفتم: اي ول! به يارو گفتند اسمت چيه؟ گفت غلومي! پرسيدند اسم برادرت ،گفت غلومي! پرسيدند چرا دو تا يك اسم داريد؟ يارو گفت ما 9 تا برادريم كه اسم همه ما غلومي است فقط يكي از برادرامون اسمش بهرامه كه به خاطر شغلش، همه غلومي صداش مي كنند.

موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

• تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا