رفتن به محتوای اصلی

اشتباهات رایج آشنایی

تاریخ انتشار:
ازدواج در اسلام

بسیار اتفاق افتاده است كه افراد پس از آشنایی با یكدیگر و شناخت از هم، تصمیم به ازدواج با یكدیگر می گیرند. یقینا این ازدواج زمانی درست خواهد بود و به موفقیت خواهد رسید كه تمام مراحل آن بر طبق اصول پیش برود ولی گاه برخی در این راستا دچار اشتباهات فاحشی می گردند كه لطمه آن را در آینده و رد زندگی مشتركشان می بینند.


به همین دلیل در ذیل به برخی از این اشتباهات اشاره می گردد تا افراد به دلیل بی توجهی به آنها دچار شكست در ازدواج نگردند.

1.انکار یا نادیده گرفتن برخی از اطلاعات: گاه بعضی به برخی از اطلاعاتی كه تاکنون از فرد مقابل کسب کرده اند و نشانه وجود یک مشکل یا یك رفتار نامناسب در فرد استتوجه نكرده یا نادیده می گیرند.

2. تمرکز تنها بر جنبه های مثبت فرد مقابل: اشتباه دیگر این است كه برخی تنها بر جنبه های مثبت فرد مقابل توجه نموده و به قول معروف همیشه نیمه پر لیوان را می بینند و هیچ نوجهی به نیمه خالی لیوان نكرده و تمایلی برای شناخت ضعف ها، محدودیتها، جنبه های منفی و عادات ناپسند فرد مقابل ندارند. تصمیم درست زمانی حاصل می گردد كه فرد به صورت منصفانه هم به جنبه های مثبت و هم به جنبه های منفی فرد مقابل اش توجه نمده و سپس آنها را ارزیابی نماید.

3. نادیده گرفتن احساسات خودتان: چنانچه شما در کنار فرد مورد نظرتان احساس خوبی ندارید، از اینکه خودتان باشید بیم دارید، و یا قادر به صحبت کردن در مورد برخی مباحث خاص و یا مسایل حساس نیستید، از وی صرفنظر کنید. چنانچه به طرف مقابل خود اعتماد ندارید و یا هنوز بطور کامل مورد پذیرش وی قرار نگرفته اید، به فرد مقابل خود بعنوان یک شخص ویژه و مهم در زندگی خود ننگرید.

4.انتخاب فردی که نیاز به تغییر دارد: اگر تصور می کنید که قادرید در فرد مقابل تغییر ایجاد كرده و به وی رفتار صحیح را بیاموزید، در زندگی هدایتش کنید و یا آنقدر دوستش دارید که قادرید از کاستی ها و عیوب وی چشم پوشی کرده و آنها را تحمل کنید، بدانید كه در حال ارتكاب به یك اشتباه برزگ هستید.

5.انتخاب فردی که به شما نیاز دارد: فردی را برگزینید که شما را دوست دارد و تمایل دارد در کنار شما باشد. نه کسی که به شما محتاج است. چرا که ممکن است پس از برآورده شدن نیازش در آینده، دیگر خواهان شما نباشد.

این را بدانید كه رابطه ها همیشه باید دو طرفه بوده و برای هردوی شما مفید و موثر باشد. مسئولیت شکل دهی این رابطه مفید و موثر نیز به عهده هر دوی شماست

6.مهربان و سازگاری یكطرفه: مهربان بودن، سازگاری كردن، همواره به فکر خوشحال کردن و راضی نگه داشتن طرف مقابل، انجام ندادن کاری که فرد مقابل را ناراحت می کند و یا تلاش فراوان برای آنکه او شما را دوست داشته باشد و...

این را بدانید كه رابطه ها همیشه باید دو طرفه بوده و برای هردوی شما مفید و موثر باشد. مسئولیت شکل دهی این رابطه مفید و موثر نیز به عهده هر دوی شماست.

7.تصمیم گیری رد شرایط درست: هنگامی که فردی دیگری را دیوانه وار دوست در یک حالت خلسه و سرخوشی شگفت انگیزی بسر میبرد و براحتی توسط احساسات خود گمراه میشود. بنابراین در این مقطع و برهه حساس هیچگونه تصمیم مهمی اتخاذ نکنید. اجازه دهید این احساسات خوشایند فروکش کنند و سپس در مورد فرد مقابل و رابطه خود تصمیم بگیرید.

 

منبع: مركز مشاوره بینش نوین

موضوع مقالات

دیدگاه‌ها

وحید سلیمانیان 11:55 - 2016/02/06

عالیه,سپاسگزارم.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا