کتاب صوتی | چله تشکیلاتی - استاد عابدینی (قسمت 26)
در این بخش، بیست و ششمین قسمت از کتاب صوتی «چله تشکیلاتی» برگرفته از مباحث حجت الاسلام محمدرضا عابدینی در کتاب «قدم عاشقی» با عنوان «آسیب شناسی اربعین ۱» را به مدت 9 دقیقه با سالکان طریق حق به اشتراک می گذاریم.
⫸⫸⫸ جریان اربعین در ادامه حرکت انبیای الهی، بعثت، غدیر و عاشورا به دنبال سادهسازی، محسوس و مصداقی کردن عالیترین حقایق توحیدی است. ⫷⫷⫷
◈▬▬▬▬▬◈▬▬▬▬▬◈▬▬▬▬▬▬◈▬▬▬▬▬▬◈
ویژه نامه مرتبط : ویژه نامه تشکیلات از نگاه بزرگان
دلالت تشکیلاتی:
◈ حرکت اباعبدالله (علیهالسلام) یک حرکت کاروانی است و ثمره آن این است که اگر کسی بخواهد همراه جریان کربلا شود، ارتباط او ارتباط با یک جمع و کاروان خواهد بود که این جمع مبتنی ست بر نظام اصیل خانواده که در آن پدر، مادر، همسر، فرزند، عمو و... وجود دارد و پایههای تمدنی آن حتی در جزئیات بر اصول فطری مبتنی است و تنها یک جمع مردانه و جنگی نیست.
◈ اساساً جریان عاشورا و اربعین و انقلاب اسلامی ، نمونه بدیعی از قیام و انقلاب است که نشان میدهد چگونه باید یک جمع بر مبنای یک هدف واحد شکل گیرد و در نهایت همبستگی، تمام اعضا را در نقشهای مختلف مؤثر واقع بداند. در این کاروان علیاصغر ۶ ماهه یک نقش دارد و حبیب بن مظاهر سالخورده نقشی دیگر. زنان و فرزندان یک جایگاه دارند و مردان و برادران یک رسالت دیگر.
◈ باید تلاش نمود هیئت را با الگوگیری از این کاروان الهی تنظیم کنیم و همگان را در آن دخیل بدانیم. مراسم اباعبدالله (علیهالسلام) بهترین مکان برای یادگیری تشکیلاتسازی است.
⫸ باید تلاش نمود پس از باور جایگاه هیئت و مراسم اهلبیت، مجلس آل الله (علیهمالسلام) را مانند یک کاروان کربلا تنظیم نمود. یعنی تمام روابط بر اساس جلوههای خانوادگی شکلگرفته و این کاروان بهمثابه یک خانواده در کربلا حضور دارد. اینکه در تشکیلات و هیئت ما تنها یک قشر مانند قشر دانشجو حضور داشته باشد اگر چه به نوبه خود ارزشمند است اما پویایی هیئتها بزرگ با اقشار گوناگون افزونتر است.
جهت دسترسی به سایر قسمت های «چله تشکیلاتی» استاد محمدرضا عابدینی کلیک کنید