با من بیا - حجت الاسلام رنجبر (بخش 4) + متن

چهارمین جلسه از سلسله مباحث «با من بیا» در بیان حجت الاسلام استاد محمدرضا رنجبر

با من بیا - حجت الاسلام رنجبر (بخش 4) + متن

در این بخش از ضیاءالصالحین، چهارمین قسمت از بیانات ارزشمند حجت الاسلام استاد محمدرضا رنجبر را با عنوان "با من بیا" به مدت 12 دقیقه با مخاطبان عزیز به اشتراک می گذاریم.

با من بیا - حجت السلام رنجبر (بخش 4) + متن

خلاصه متن بخش چهارم : با من بیا / حجت الاسلام رنجبر

خداوند در آیه سوم سوره طلاق می فرماید: «وَیَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لَا یَحْتَسِبُ وَمَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرًا» و از جایی که گمان نَبَرد به او روزی عطا کند، و هر که بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد که خدا امرش را نافذ و روان می‌سازد و بر هر چیز قدر و اندازه‌ای مقرّر داشته است (و به هیچ تدبیری سر از تقدیرش نتوان پیچید).
آب مسیر خودش را پیدا می کند و خودش را نجات می دهد و درمانده نمی شود. قرآن کریم می فرماید انسان با تقوا ممکن است در تنگنا و مخمصه قرار بگیرد، ولی در مانده نمی شود؛ یک راه گریزی و چاره ای پیش پای او قرار می گیرد.
«اتقوا» یعنی نگهداری و حفظ کردن. «اتقوالله» یعنی خدا را برای خودتان حفظ کنید؛ چون اگر خدا را داشته باشید، جبران همه چیز است ولی اگر همه چیز باشد، جبرانِ عدم وجود خدا نیست.
باید مراقب باشیم که آلوده به معصیت و گناه نشویم. اگر اهل تقوا باشیم، وقتی که در بن بست قرار میگیریم؛ تقوا به دادمان می رسد و یک راه برون رفتی پیش پای ما قرار می گیرد و از جایی که فکرش را هم نمی کنیم خدا روزیمان را می رساند.

با من بیا - حجت السلام رنجبر (بخش 4) + متن

جهت دسترسی بیشتر به مجموعه آثار حجت الاسلام رنجبر کلیک کنید.

 

 

 

Share