رفتن به محتوای اصلی

آسیبهای مؤمنان در آخرالزمان - استاد عالی (بخش 6) + متن

تاریخ انتشار:
ششمین جلسه از بیانات ارزشمند و معرفتی حجت الاسلام مسعود عالی با موضوع "آسیب های مؤمنان در آخرالزمان"
آسیب های مؤمنان در آخرالزمان - استاد عالی (بخش 6) + متن
: :
: :

آسیبهای مؤمنان در آخرالزمان - استاد عالی (بخش 6) + متن

در این بخش از ضیاءالصالحین، ششمین جلسه از بیانات ارزشمند و معرفت افزای حجت الاسلام مسعود عالی را با موضوع "آسیب های مؤمنان در آخرالزمان" به مدت 53 دقیقه با مخاطبان عزیز به اشتراک می گذاریم.

آسیب های مؤمنان در آخرالزمان - استاد عالی

خلاصه بخش ششم : آسیب های مؤمنان در آخرالزمان / حجت الاسلام عالی

خداوند در زمانی قبل از تولد از ما عهد ولایت گرفته که این امر اجباری نبوده است. برخی قبول کرده و امروز در گروه شیعیان هستند و این امر بی حساب و کتاب نبوده است. برخی در دنیا این عهد و پیمان را شکسته اند و برخی هنوز بر آن استوارند. این عهد ما با خدا موجب برکت و رشدمان می شود. مفهوم واقعی این عهد این بوده که من هر چه دارم در خدمت خداوند قرار می دهم. اگر اینطور نباشد همه چیز خرج شیطان خواهد شد چرا که جبهه ی سومی وجود ندارد. حر کسی بود که در روز عاشورا این موضوع را به طور کامل دریافت و راه خود را اصلاح کرد.
اجرای اموری چون پرداخت خمس مال به معنای قبول ولایت است و این کار موجب می شود که اندوخته های ما متصل به امام شود و برکت یابد؛ پس امام به هیچ عنوان به خمس مال ما احتیاجی ندارد و این فقط به خاطر خود ماست. اگر نور ولایت در وجود ما باشد ما به رشد می رسیم اما اگر اینطور نباشد، نماز و روزه ی ما مقبول نمی افتد. اعمال انسان بدون ولایت ارزشی ندارد و ولایت بر همه ی اینها برتری دارد؛ درست مانند زمینی که باید مناسب باشد تا بتوان در آن بذری کاشت و کشت خوبی برداشت کرد.
مسلمانان بسیاری در تاریخ بوده اند که به خاطر نبودن نور ولایت نابود شده اند بدون اینکه اعمال آنها در سرنوشتشان مؤثر بوده باشد. نمونه ی روشن این انسان ها، دشمنان امام حسین علیه السلام بوده اند که نماز و عباداتی خالصانه انجام می دادند و در نهایت امام خود را به شهادت رساندند. در کربلا وفای به عهد هدف همه ی همراهان امام بود و آنها با دل و جان و اشتیاق به سوی شهادت رفتند. آنها در قیامت نیر در معیت با امام خود هستند و عاقبت به خیری چیزی جز این نیست.
سردار رشید کربلا ابوالفضل العباس علیه السلام بیشتر از سایرین نسبت به امام خود عهد و پیمان و وفاداری را رعایت کرد. وقتی از سوی لشکر دشمن برای او امان نامه آوردند بدون لحظه ای تردید موضع خود را اعلام کرد و در کنار ولی خود جنگید و به شهادت رسید.

آسیب های مؤمنان در آخرالزمان - استاد عالی

جهت دسترسی به مجموعه بیانات حجت الاسلام مسعــود عالی کلیک کنید

برچسب‌ها

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا