رفتن به محتوای اصلی

خانواده متعالی - استاد پناهیان (بخش 1)

تاریخ انتشار:
اولین قسمت از بیانات ارزشمند حجت الاسلام علیرضا پناهیان با موضوع «خانواده متعالی»
خانواده متعالی - استاد پناهیان
: :
: :

خانواده متعالی - استاد پناهیان (بخش 1)

در این بخش از ضیاءالصالحین، اولین قسمت بیانات ارزشمند حجت الاسلام علیرضا پناهیان را با موضوع «خانواده متعالی» به مدت 54 دقیقه با علاقه مندان به اشتراک می گذاریم.

خانواده متعالی - استاد پناهیان

خلاصه بخش اول : خانواده متعالی / حجت الاسلام پناهیان

مفهوم خانواده در منظومه معارف دینی مفهوم بسیار برجسته و کلیدی است. اگر ما اخلاق را تقسیم بکنیم به اخلاق فردی و اجتماعی، انسان اکثر مباحث اخلاقی را در اخلاق اجتماعی می ببیند و اگر اخلاق اجتماعی را تقسیم کنیم به اخلاق خانواده و دیگران، اکثر معارف و سفارشات و توصیه های اخلاقی مربوط به خانواده می شوند.
خانواده محل رشد معنوی انسان و محل بیشترین امتحانات الهی است که از هر کسی گرفته می شود. محل دریافت بیشترین نعمات الهی هم خانواده است. محل بیشترین زمین خوردن ها هم خانوده است. محل زیاد شدن روزی است به این معنی که قبل از این که به تدبیر و هنر و زرنگی و چابکی انسان وابسته باشد به تعاملی که انسان با خانواده و ذوالارحام و فامیل درجه یک دارد بستگی دارد و از مهمترین عوامل رزق و روزی انسان است و در بین انواع روزی ها، نوع تعامل با خانواده از مهمترین عوامل تعیین عمر انسان است.
خانواده در فرهنگ اسلامی و اساساً هر جامعه ای اهمیت بسیار زیادی دارد. خانواده محل تربیت و رشد انسان هاست، چه والدین و چه فرزندان. اما چرا میزان نارضایتی ها در خانواده های ما این قدر بالاست؟ چرا اثرات طبیعی ازدواج کمتر دیده و لمس می شود؟
یکی از علت های مهم اینکه خانواده ها کمتر از آنچه انتظار می رود، باعث رشد و تعالی انسان ها در زمینه مادی و معنوی می شوند، نگاه غلطی است که در فکر و فرهنگ ما نسبت به خانواده و روابط خانوادگی رسوخ یافته و تغییر آن ها ضروری است. امروزه اکثر افراد انتظار دارند خانواده به آن ها آرامش بدهد و در خدمت آن ها باشد. آیا چنین تصوراتی درست است؟
تفاوت نگاه اسلام و غرب به روابط زن و مرد و تفاوت های آن ها در چیست؟ آیا اساساً بین زن و مرد تفاوتی وجود دارد؟ اگر تفاوتی هست، چه تأثیری بر جایگاه و وظایف آن دو به عنوان زن و شوهر در خانواده می گذارد؟
خانواده نه فقط متعادل و آرام، بلکه باید متعالی و رشد دهنده باشد. راه رسیدن به چنین خانواده ای آسان است، اگر افراد خانواده به یک توصیه اساسی عمل کنند و باب سعادت را با «کلید طلایی» در روابط زناشویی باز نمایند. بسیاری از مشکلات جایشان را به شادی  و آرامش خواهند داد.
توجه و دقت در این مجموعه به تمام کسانی که به دنبال راه حلی برای مشکلات زندگی مشترک شان می گردند توصیه می گردد.

خانواده متعالی - استاد پناهیان

جهت دسترسی به مجموعه بیانات استاد علیرضا پناهیان کلیک کنید. 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا