راهکارهای کاهش چربیهای احشایی بعد از ۵٠ سالگی

تعداد کلمات 780 / تخمین زمان مطالعه 4 دقیقه
راهکارهای کاهش چربیهای احشایی بعد از ۵٠ سالگی
شماری از غذا‌ها وجود دارد که طبق اعلام متخصصان تغذیه به کاهش چربی‌ های احشایی در بدن شما کمک می‌ کند.

راهکارهای کاهش چربیهای احشایی بعد از ۵٠ سالگی

در این بخش، راهکارهای کاهش چربیهای احشایی بعد از ۵٠ سالگی را بررسی می کنیم. با ما همراه باشید تا با این راهکارها بیشتر آشنا شوید.

راهکارهای کاهش چربیهای احشایی بعد از ۵٠ سالگی

زمانی که شما یک رژیم غذایی جدیدی را شروع می کنید، ممکن است هدف تان تنها کاهش چربی باشد که میان بدن شما و شلوارتان قرار گرفته و مزاحمت ایجاد کرده است؛ اما توجهی ندارید که همین چربی اضافی می تواند سلامت شما را به خطر بیندازد. متخصصان حوزه سلامت می گویند چربی احشایی (نوعی از چربی بدن که در حفره شکمی ذخیره می شود) برای سلامتی بسیار خطرناک است.

«تریستا بست» (Trista Best) متخصص تغذیه در آمریکا می گوید: چربی احشایی به چندین دلیل برای سلامت خطرناک به شمار می آید. نخست آنکه در قسمت جلوی بدن حمل می شود؛ جایی که فشار قابل توجهی را بر قلب و دیگر اندام های حیاتی ایجاد می کند. همین امر سبب می شود تا فرد در معرض بیماری قلبی و سکته مغزی و دیگر بیماری های مزمن قرار گیرد. دوم آنکه اگر اجازه داده شود این چربی همچنان بماند، در اطراف اندام ها و بافت ها شکل می گیرد و همین امر آب کردن این چربی ها را با مشکل دچار کرده و از سوی دیگر نیز خطر بیماری های مزمن را افزایش می دهد.

بهترین نکته این است که چربی احشایی اغلب ممکن است، تشخیص داده نشود و افرادی که BMI (شاخص توده بدنی) سالمی دارند، احساس ایمنی کاذبی در مورد سلامتی خود کنند؛ حال آنکه سلامت و تندرستی آن ها در خطر است اما چطور می توان از شر چربی اضافی که ممکن است به چشم هم نیاید خلاص شد؟ در این گزارش به توصیه هایی می پردازیم که متخصصان تغذیه برای گنجاندن غذا هایی در رژیم معمول غذایی به منظور رها شدن از خطر چربی های احشایی پس از ۵۰ سالگی دارند.

1: زیره سبز

اگر به دنبال راهی برای کاهش توده چربی احشایی هستید و از سوی دیگر نیز می خواهید طعمی را به غذا های مورد علاقه خود اضافه کنید، اضافه کردن زیره سبز را به دستورالعمل غذایی خود در نظر داشته باشید.

تریتا بست، متخصص تغذیه می گوید: استفاده مداوم و طولانی مدت از زیره سبز ممکن است با تنظیم کردن انسولین بدن، به کاهش رسوبات چربی در سراسر بدن کمک کند؛ چرا که وقتی سلول ها، بیش از حد گلوکز جذب می کنند، بدن آن را به چربی تبدیل می کند. حال انسولین کافی می تواند این مسأله را کاهش دهد.

2: آرد موز سبز

سعی کنید مقداری «آرد موز سبز» را در دستور العمل غذایی خود بجای آرد سفید بگنجانید. «کارا لاندائو» (Kara Landau) از متخصصان تغذیه و از بنیانگذاران شرکت (Uplift Food) در این باره می گوید: آرد موز سبز را می توانید به «اسموتی مغذی» خود و یا کاسه «بلغور جو دو سر» اضافه کرده و یا حتی در قهوه خود مخلوط کنید.

3: لوبیای لوپینی

لوبیای لوپینی را چه به سالاد خود اضافه کرده و یا آن ها را بخاطر پروتئین، داخل سوپ خود بریزید، راهی ساده و در عین حال خوشمزه برای کاهش چربی های احشایی خطرناک در بدن شما محسوب می شوند. لوبیای لوپینی یک کربوهیدرات با خلوص کم و دارای فیبر «پری بیوتیک» و پروتئین بالاست که سطح قند خون را افزایش نمی دهد و به کاهش چربی ذخیره شده کمک کرده و مانع افزایش وزن در دور کمر می شود.

4: غذا های تخمیر شده

که غذا های تخمیر شده راهی مناسب برای کاهش توده های چربی بدن شما هستند. برخی از مطالعات صورت گرفته نشانگر ارتباط میان افزایش باکتری های مفید روده با کاهش توده چربی احشایی هستند. گنجاندن مواد غذایی تخمیر شده مانند ماست، کفیر و کلم ترش تأثیر مثبتی بر گوارش شما داشته و به تنظیم وزن و توده چربی شکم کمک می کند.

5: ماهی چرب

افزودن مقداری ماهی غنی از اسید های چرب امگا۳ به رژیم غذایی می تواند علاوه بر کمک به سلامت قلب شما، به از بین بردن چربی های احشایی خطرناک نیز کمک کند. کوجاوسکی، از متخصصان تغذیه می گوید: ماهی های چربی مانند سالمون و ساردین سرشار از ویتامین D و امگا۳ هستند.

6: سبزی های دارای برگ تیره

اسفناج و کلم پیچ برای افزودن فیبر و مواد غذایی ضروری به رژیم غذایی شما عالی محسوب می شوند؛ همچنانکه می توانند به شما کمک کنند تا از چربی های احشایی خلاص شوید. کوجاوسکی، متخصص تغذیه می گوید: سبزیجات با برگ های تیره به مانند کلم، اسفناج و کلم پیچ منابع غنی از کلسیم به شمار می روند. کلسیم یک ماده معدنی است که هورمون های ذخیره چربی را کاهش داده و با کاهش چربی احشایی در افراد چاق و یا دارای اضافه وزن مرتبط است.

راهکارهای کاهش چربیهای احشایی بعد از ۵٠ سالگی

Share