مضرات بازی های رایانه ای برای کودکان
مضرات بازی های رایانه ای برای کودکان را می توان به دو بخش عمده تقسیم کرد و مفصل درباره آنها بحث کرد؛ هم مشکلات جسمی و هم مشکلات روحی. با ما همراه باشید.
بازی های رایانه ای که امروزه بسیار پرطرفدار می باشند دارای عوارض بسیار خطرناکی برای کودکان شما هستند پس تا می توانید فرزندانتان را از آنها دور نگاه دارید. مشکلات چشمی و اختلالات خواب و غذا خوردن را می توان از عوارض بازی رایانه ای کودکان نام برد.
مضرات بازی های رایانه ای و کامپیوتری برای کودکان عبارتند از:
آیا کودک شما هم در مهمانی ها و یا حتی اوقات تنهایی بازی های رایانه ای را ترجیح می دهد؟ هوشیار باشید که این مسئله معروف به "کراک همیشه حاضر" آینده کودک شما را تهدید می کند. مشکلاتی که در آینده برای کودکانی که در سنین زیر 12 سال از بازی های کامپیوتری و گوشی های تلفن همراه در حد بالایی استفاده می کنند بسیار جدی است که باید کنترل شود در ادامه این بخش توضیحات کاملی از این مشکلات را می خوانید.
رشد سریع تر از موعد مغز از عوارض بازی رایانه ای:
رشد مغز کودک در دو سال اول با اندازه ای خاص رشد می کند و بعد از 2 سال باید بطور طبیعی تا سن 21 سالگی طول بکشد اما زمانی که سلول های مغز در معرض فرایندهای تکنولوژی مانند گوشی موبایل و کامپیوتر و... قرار بگیرد این رشد زودتر اتفاق می افتد و در آینده اختلالاتی همچون برنامه ریزی و خود مدیریتی رخ می دهد.
تعلیق و کندی پیشرفت از عوارض بازی رایانه ای:
تکنولوژی محدودیت های خاصی را در ذهن ایجاد می کند که می تواند کند شدن پیشرفت را به دنبال داشته باشد که امروزه از هر 3 کودکی که وارد مدرسه می شود دچار این مشکل است که این اختلال در مشکلات یادگیری در سواد خود را نشان می دهد.
مضرات بازی های رایانه ای برای سلامت کودکان عبارتند از:
چاقی:
بی تحرکی عامل اصلی چاقی است و بازی های کامپیوتری بی تحرکی کامل است.
پرخاشگری از عوارض بازی رایانه ای:
بازی های خشن کودکان شما را بدون دانستن خودتان خشن بار می آورد و آنها را اینگونه تربیت می کند پس اجازه ندهید تکنولوژی کودکان دلبندتان را تربیت کند آن هم آن جور که خودش می خواهد.
خستگی از آموزش و ترک تحصیل:
این یک نتیجه بعد از تحقیقات در سال 2010 است که کودکان معتاد تکنولوژی زودتر ترک تحصیل می کنند.
مشکلات استخوانی عضلانی از عوارض بازی رایانه ای:
اولین و رایج ترین عوارض بازی های رایانه ای برای کودکان مشکلات استخوانی عضلانی است مثل درد دست، درد گردن و کمردرد . مشکلات مربوط به انگشت شست در کودکان که شامل بی حسی و زدن تاول به دلیل استفاده زیاد از کنترل پلی استیشن و گوشی موبایل و تبلت بود، گزارش شده است.
مشکلات چشمی از عوارض بازی رایانه ای:
مشکلی که نیاز به تشخیص هیچ پزشکی ندارد و به وضوح والدین آن را درک دکان خود می بینند ؛ حتما شما هم دیده اید کودکانی که علاقه شدید به بازی های رایانه ای دارند وضعیت چشمان شان طبیعی نیست چرا که نگاه کردن بیش از حد صفحه نمایشگر می تواند باعث فشار به چشم شود. گفتنی است بازی و خیره شدن طولانی مدت به صفحه بازی های کامپیوتری و ویدئویی می تواند منجر به سردرد، سرگیجه و استفراغ به علت تمرکز بر صفحه نمایشگر شود.
بهداشت فردی ضعیف:
کودکانی که علاقه مند به بازی های کامپیوتری هستند کلاً اهمیت زیادی به بهداشت شخصی خود نمی دهند و استحمام، مسواک زدن، شستن صورت و شانه زدن مو را پشت گوش می اندازند.
سندروم تونل کارپال از عوارض بازی رایانه ای:
برایتان نام آشنایی نیست ولی باید هوشیار باشید که سندروم تونل کارپال ناشی از فشار بر روی عصب مچ دست است و یکی از مشکلات رایج کودکان علاقه مند به بازی های کامپیوتری؛ استفاده بیش از حد از ماوس کامپیوتر می تواند و دسته های پلی استیشن چنین ورم و التهابی را ایجاد کند.
میگرن از عوارض بازی رایانه ای:
یکی از دردهای شایع کودکان علاقه مند به بازی های کامپیوتری سردرد میگرنی است؛ افرادی که برای مدت زمان زیادی بازی ویدئویی انجام می دهد به دلیل فشار زیاد به چشم، بیشتر در معرض دردهای میگرنی قرار می گیرد. در یک توضیح کوتاه و جامع در مورد سردردهای میگرنی باید گفت سردردهای میگرنی از یک قسمت سر شروع می شوند و به آرامی گسترش پیدا کرده و دردناک تر می گردند و در حالات شدیدتر منجر به استفراغ می شود.
اختلالات خواب و غذا خوردن از عوارض بازی رایانه ای: