رفتن به محتوای اصلی

این 9 ماده غذایی کم هوشتان می کنند

تاریخ انتشار:
این 9 ماده غذایی کم هوشتان می کنند : 1. قند 2. فست فودها 3. گوشت قرمز 4. کربوهیدرات های ساده 5. فروکتوز 6. الکل 7. سرخ کردنی ها 8. شیرین کننده های مصنوعی 9. چربی های ترانس
هوش و حافظه

این 9 ماده غذایی کم هوشتان می کنند

همیشه کلی مواد غذایی خوب و خوشمزه برایتان لیست می کنیم که میل بفرمایید تا باهوش تر شوید و نرون ها یا همان سلول های عصبی تان با قدرت بیشتری کار کنند؛ اما در این مطلب قضیه فرق می کند...

اگر برخی مواد غذایی شما را باهوش تر می سازند، مواد غذایی دیگری هم هستند که انیشتین وجودتان را کودن می کنند. بخاطر اینکه بطور جدی روی مغز تأثیر می گذارند و قدرت یادگیری و بخاطرسپاری خود و فرزندانتان را تهدید می کنند. اگر می خواهید IQ تان را حفظ کنید و نرون هایتان صد درصد درست کار کنند از مواد غذایی اشاره شده در این مطلب بپرهیزید.

این 9 ماده غذایی کم هوشتان می کنند

1. قند

نتایج بررسی های محققان آلمانی که در دانشگاه برلین انجام شده است نشان می دهند که میزان زیاد قند موجود در خون باعث بروز مشکلاتی در حافظه می شود. برای همین بهتر است بستنی و آب نبات ها را با احتیاط و تعادل میل کنید. توصیه می کنیم از خرید زیاد این مواد غذایی برای فرزندانتان به خصوص در فصل امتحانات خودداری کنید. برایشان توضیح دهید که خوردن زیاد کیک، کلوچه، آب نبات ها، پیراشکی ها و غیره باعث کودنی می شود.

شیرین کننده های مصنوعی کالری کمی دارند و به همین دلیل هم رژیمی محسوب شده و بجای قند معمولی استفاده می شوند؛ اما بدانید که مصرف زیاد و مرتب این شیرین کننده ها باعث آسیب های مغزی می شوند

2. فست فودها

محققان دانشگاه کالیفرنیا به این نتیجه رسیده اند که خوردن فست فودها و مصرف منظم مواد غذایی پرکالری و سرشار از چربی های اشباع شده تأثیر منفی روی قدرت ذهنی می گذارد. باید بدانید که مصرف زیاد انواع سس ها مانند مایونز، کچاپ و همچنین سیب زمینی سرخ کرده، پیتزا، انواع ساندویچ های پر شده از سوسیس و کالباس و همبرگرها و غیره تأثیر منفی روی سیناپس های مغز و مولکول های مربوط به حافظه و قدرت یادگیری دارند. البته ساندویچ به خودی خود غذای بدی نیست به شرطی که در منزل و با مواد غذایی سالمی مانند مرغ و ماهی تهیه و با سبزیجات فراوان غنی سازی شده باشد.

3. گوشت قرمز

درست است که گوشت قرمز سرشار از آهن و پروتئین بوده و برای سلامت بدن لازم است اما باید بدانید که محققان دانشگاه بوستون به این نتیجه رسیده اند که مصرف زیاد گوشت گاو تأثیر منفی روی قدرت ذهنی ما دارد. احتمالاً این سۆال برایتان پیش می آید که باید از خیر مصرف گوشت گذشت و گیاه خوار شد؟ در جواب باید بگوییم که خیر. نیازی به حذف گوشت قرمز نیست بلکه باید حد تعادل را رعایت کنید. مصرف گوشت قرمز آن هم یک تا دو مرتبه در هفته برای حفظ حافظه و افزایش هوش کافی است.

4. کربوهیدرات های ساده

همان شیر پرچرب، آرد و قندهای تصفیه شده (شکر) که به خصوص در کیک و شیرینی جات وجود دارد. این ترکیبات باعث ضعیف شدن حافظه به خصوص در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 می شوند. بچه ها نیز باید مصرف کربوهیدرات های ساده را کاهش دهند بخاطر اینکه باعث کاهش عملکرد در مدرسه و قدرت درک و ضبط اطلاعات دریافتی در کلاس ها می شود. بجای اینکه کیف مدرسه فرزندانتان را پر از کیک و کلوچه کنید، آن ها را به میوه خوردن عادت دهید.

5. فروکتوز

فروکتوز در تمام مواد غذایی تصفیه یا فراوری شده و همچنین مواد غذایی حاوی شربت ذرت مانند سوداها، آب میوه های صنعتی، کمپوت ها و غیره وجود دارد. فروکتوز باعث کند شدن ارتباط بین نرون ها یا همان سلول های مغزی می شود. نوشابه ها و آب میوه های صنعتی و غیره را فراموش کنید تا دچار «اینشتین کشی» نشوید.

6. الکل

الکل باعث ایجاد «مِهی غلیظ در مغز» می شود. این مه همان اغتشاش های روحی است. مصرف الکل در طولانی مدت باعث تخریب نرون های مغز خواهد شد که آسیب های جدی و جبران ناپذیری به قدرت ذهنی افراد وارد می کند.

مصرف زیاد انواع سس ها مانند مایونز، کچاپ و همچنین سیب زمینی سرخ کرده،

پیتزا، انواع ساندویچ های پر شده از سوسیس و کالباس و همبرگرها و غیره تأثیر منفی روی سیناپس های مغز و مولکول های مربوط به حافظه و قدرت یادگیری دارند

7. سرخ کردنی ها

هر غذایی که داخل روغن داغ «جلز و ولز» می کند و آماده خوردن می شود جزو سرخ کردنی هاست. این ناگت ها، میگو سوخاری ها و تمام غذاهای سرخ کردنی بسته بندی شده حاوی ترکیبات شیمیایی، افزودنی ها، مواد معطر و رنگ خوراکی هایی است که به سلامتی آسیب می زنند. در واقع تمام این ترکیبات باعث کند شدن عملکرد ذهنی و مغزی شده و به سلول های عصبی آسیب وارد می کنند. اول از هر چیزی روغن آفتاب گردان را از سبد غذایی تان اخراج کنید و سعی کنید مصرف غذاهای سرخ کردنی را محدود نمایید.

8. شیرین کننده های مصنوعی

شیرین کننده های مصنوعی کالری کمی دارند و به همین دلیل هم رژیمی محسوب شده و بجای قند معمولی استفاده می شوند؛ اما بدانید که مصرف زیاد و مرتب این شیرین کننده ها باعث آسیب های مغزی می شوند. توصیه می کنیم برای کاهش چند کیلوگرم وزن به سلول های عصبی تان آسیب نزنید.

9. چربی های ترانس

چربی های ترانس بخشی از اسیدهای چرب اشباع نشده هستند که باعث کند شدن کار مغز شده و روی عکس العمل طبیعی بدن تأثیر منفی می گذارند. باید بدانید که مصرف زیاد این چربی ها باعث افزایش خطر سکته مغزی نیز می شوند. این چربی ها باعث چروک شدن مغز می شوند بخاطر اینکه به آرامی و بدون اینکه متوجه بشوید به عروق آسیب می زنند. ابتلا به بیماری آلزایمر یکی از اثرات مصرف چربی های ترانس می باشد.

موضوع مقالات

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا