عوامل هضم کننده غذا در طب اسلامی

عوامل هضم کننده غذا در طب اسلامی

در این نوشتار قصد داریم بصورت کاملاً مختصر و کاربردی عوامل هضم کننده غذا در طب اسلامی را برای شما عزیزان ارائه دهیم . با طب ضیاءالصالحین همراه باشید.

 امام رضا علیه السلام:
مصرف آب سرد بعد غذا موجب هضم غذا می شود.

نکته: مصرف آب بعد گوشت و غذای چرب بهتر است با تاخیر انجام شود.

 امام صادق علیه السلام:
خوردن انار به خصوص همراه پیه اش بعد غذا موجب هضم غذا می گردد.

 پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله:
خوردن ترکیب آویشن و سیاه دانه و زنیان تاثیر قوی در هضم غذا دارد.

نکته : آویشن دو برابر بقیه استفاده می شود.

 امام صادق علیه السلام:
پنیر موجب هضم غذای قبل می گردد.

 امام صادق علیه السلام:
ریحان کوهی یکی از خصلت های هشت گانه آن هضم کنندگی غذاهاست.

 پیامبر اکرم صلی الله علیه واله:
خرمای برنی یکی از خصلت های نه گانه آن هضم کنندگی غذاهاست.

 امام رضا علیه السلام:
زرده تخم مرغ موجب هضم غذا می گردد.

 پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله و سلم:
شیر شتربرای ناراحتی معده مفید است.

 امام صادق علیه السلام:
ترب هضم کننده غذاهاست.

 پیامبراکرم صلی الله علیه واله:
خوردن کاهو موجب هضم غذا می شود.

 امام رضا علیه السلام:
خوردن و جویدن کندر موجب هضم غذا می شود.

 امام صادق علیه السلام:
خوردن گلابی بر روی غذا سنگینی سر معده را بر طرف می کند.

منبع: الکافی ج 6 ص358

Share