روز جهانی غذا

16 اکتبر
روز جهانی غذا,سازمان فائو,گنجینه تصاویر ضیاءالصالحین

روز جهانی غذا توسط کشورهای عضو سازمان فائو در بیستمین کنفرانس این سازمان در نوامبر سال 1979میلادی، که در واقع روز تاسیس فائو است نام گذاری شد و همه ساله مراسمی در بیش از 150 کشور جهان برای بزرگداشت آن برگزار می شود. در این روز، سازمان های بین المللی، به انگیزه برقراری روابط در زمین های کشاورزی و زمینه سازی برای جلوگیری از فقر و گرسنگی و نابودی محیط زیست، تلاش می کنند. استفاده از تجربیات، نحوه تغذیه، انتقال فن آوری از کشورهای توسعه یافته به کشورهای در حال توسعه، موجب رونق و پیشرفت در صنعت مواد غذایی در ملل جهان سوم می شود. روز جهانی غذا، تلنگری برای بیداری وجدان های به خواب رفته و روز همدردی با گرسنگانی است که از ابتدایی ترین حق زندگی، یعنی غذا محرومندو در این محرومیت، دستان بی توانشان از دامان زندگی کوتاه می شود. روز جهانی غذا را با مصرف درست غذا و جلوگیری از اسراف پاس داریم و هنگام دور ریختن غذا به فکر گرسنگانی که این غذا می توانست آنها را از مرگ نجات دهد، باشیم.


 

Share