برای کاهش وزن، باید روی عادتهای غذاییتان تمرکز کنید. مشکل تغذیه ایتان را از ریشه حل کنید، عادت های غذایی تان را ارزیابی کنید و هر جا که لازم دیدید تغییر دهید، حتماً این کار را بکنید.
ورزش کردن مهم است اما وقتی صحبت از کاهش وزن میشود، تقریباً غیرممکن است که بتوانید با یک رژیم غذایی بد، از ورزش کردن نتیجه بگیرید. برای کاهش وزن، باید روی عادتهای غذاییتان تمرکز کنید. بهتر است دیگر اینقدر به خودتان وعده و وعیدهای توخالی ندهید چون سنگ بزرگ، علامت نزدن است! پس مشکل تغذیهایتان را از ریشه حل کنید، عادتهای غذاییتان را ارزیابی کنید و هر جا که لازم دیدید تغییر دهید، حتماً این کار را بکنید.
بیشتر و بیشتر آب بنوشید
وقتی تحت رژیم هستید، آب باید بهترین دوست شما بشود. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل از هر وعدهی غذایی، دو لیوان بزرگ آب بنوشید از غذایی که میخورید زودتر سیر شوید. زمانهایی هم که احساس میکنید باید چیزی بخورید، ابتدا آب بنوشید، اگر میلتان برطرف نشد، سراغ میان وعدهای سالم بروید. نوشیدن آب، نه تنها کمکتان میکند تا کمتر بخورید بلکه میتواند جایگزین خوبی برای آبمیوهی صبحانه، نوشابهی همراه غذا و یا قهوهی بعدازظهرتان باشد.
آهسته تر غذا بخورید
وقتی پشت میز مینشینید تا غذا بخورید، ممکن است آنقدر اضطراب خوردن داشته باشید که غذا را تند و تند ببلعید. این به ضرر کاهش وزن شماست. مطالعات نشان داده وقتی غذا را کاملاً میجوید، کالری کمتری هم دریافت میکنید. عادت ِ درست جویدن غذا به شما کمک میکند آهستهتر بخورید، غذایتان خوب هضم شود و قبل از اینکه پرخوری کنید، سیری را احساس کنید. این عادت نه تنها به نفع روند کاهش وزن شماست، بلکه حس خوبی از آرامش هم ایجاد میکند. یک جای آرام و راحت را برای غذا خوردن انتخاب کنید که هیچ حواس پرت کُنی دوروبرتان نباشد. روی جویدن هر لقمه تمرکز کنید، مزه مزه کنید و لذت ببرید.
زودتر غذا بخورید
برای بیشتر افراد معمولاً اینطور است که از خوردن صبحانه فرار میکنند اما شام را مفصل میخورند! برای آنهایی که قصد کاهش وزن دارند، باید دقیقاً برعکس باشد. صبحها کالری بیشتری مصرف کنید چون در طول روز، آنها را خواهید سوزاند و احتمال اینکه ناهار سنگینی بخورید، خیلی کمتر خواهد شد. شام باید سبُکترین وعدهی غذاییتان باشد، چون برای استراحت کردن و خوابیدن آماده میشوید. هیچ چیزی بدتر از رفتن به رختخواب با معدهی پُر و سنگین نیست.
هر چیزی را که میخورید یادداشت کنید
یک دفترچهی یادداشت با خود داشته باشید و هر چیزی را که میخورید و یا هر وسوسهای که برای خوردن پیدا میکنید را یادداشت کنید. نوشتن به شما کمک میکند با چشمهایتان ببینید چه چیزهایی و چه مقدار غذا میخورید و چه عوامل بیرونی استرس برانگیزی روی رابطهی شما با غذا اثر میگذارند.
هوشمندانه خرید کنید
وقتی برای خرید میروید، هیچ خوراکی وسوسه برانگیزی را انتخاب نکنید. سبد خریدتان را از میوهها و سبزیهای تازه، بریها، غلات و پروتئین پُر کنید و سراغ غذاهایی که افزودنیهای مضر دارند نروید.
منبــــع : تبیـــــــــان