رفتن به محتوای اصلی

با ۱۱ ماده غذایی پایین‌ آورنده «قند خون» آشنا شوید!

تاریخ انتشار:
کنترل قند خون

برخی از مواد غذایی باعث کاهش سطح قند خون می شوند که در ادامه به بررسی این مواد غذایی می پردازیم.

پیاز و سیر باعث افزایش میزان انسولین خون می شوند، هرچقدر مصرف این مواد بیشتر باشد، قند خون بیشتر کاهش پیدا می کند.

شنبلیله باعث تحریک لوزالمعده برای ترشح انسولین می شود؛ با برگهای آن سوپ بپزید و با آب غوره میل کنید.

هر روز 25 گرم اسفرزه را در آب سرد بریزید و خوب به هم بزنید و آن را دائم به جای آب خوردن، بنوشید.

عرق شنبلیله، عرق گردو و عرق بوقناق (روزی دو قاشق غذاخوری به طور اختصاصی) برای کاهش قند خون مفیدند.

برای صبحانه از سیب و خیار و کاهو استفاده کنید.

بیماران می توانند از دم کرده دارچین به جای چای استفاده کنند که مفید است.

منبــــــع : تسنیم

 

موضوع مقالات

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا